De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica: „Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet”

 Dumba Gabriela
.

De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica. Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a rememorat cu lacrimi în ochi ultimele clipe din viața mamei sale și a dezvăluit, totodată, care este marele său regret legat de moartea celei care i-a dat viață. Fănica, mama lui Betty, a murit la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica. Betty Stoian a fost invitată a lui Mihai Ghiță în emisiunea „În oglindă', de pe canalul de Youtube „theXclusive', unde a vorbit, printre altele și despre moartea mamei sale. Fiica lui Florin Salam avea doar șapte ani atunci când mama ei a murit.

565565

De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica

Betty Salam a fost profund afectată de moartea mamei ei. Tânăra artistă susține că a știut înainte cu o săptămână că Ștefania se va stinge din viață. Nu a văzut-o pe Fănica atunci când a murit și se bucură că a rămas cu o imagine frumoasă în minte cu ea, de atunci când era bine.

„M-aș fi întors în trecut, într-o zi în care eu știam că o voi pierde pe mama mea. Adică, când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult să merg atunci la ea. Nu am fost și nu am mai văzut-o pe mama nici când a murit.

Eu n-am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci, când a murit. Eu n-am văzut-o! Îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul acela. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze.

O știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea. Și am rămas cu imaginea asta, nu voiam să rămân cu o altă imagine.' a mărturisit Betty Stoian în emisiunea „În oglindă'.

Betty Stoian are însă o dorință neîmplinită în legătură cu moartea mamei sale.

„Să știi că m-am gândit de multe ori la chestia asta. Nu mi-am dorit să mă duc în timp, în trecut, într-o zi frumoasă cu soare…nu! Mi-am dorit să fiu cu ea atunci, la spital, înainte ca ea să-și dea sufletul și să vorbesc cu ea și nu știu…probabil să îi spun ultimele mele cuvinte.

Să-i promit și să, de acolo de unde este ea acum, să-mi dea putere să merg mai departe și asta a făcut fără ca eu să spun un cuvânt, să fie lângă mine, să mă susțină, să fie lângă mine că nu o voi dezamăgi. Asta mi-am dorit întotdeauna să-i spun' a declarat Betty Stoian.

Citește și:Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut:'Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii'

Citește și:Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău și a foștilor socri:„M-au jignit într-un mod stradal’

Conform spuselor lui Betty, fiind foarte mică la acea vreme, familia a decis să nu o lase să participe la înmormântarea mamei ei, pentru a o proteja. Astfel, fiica lui Florin Salam a văzut imaginile pe Internet.

„Am simțit cu o săptămână înainte să se întâmple cu mama mea. M-am simțit vinovată pe tema asta, eram foarte mică, aveam 7 ani. Tot momentul eu l-am văzut pe internet.

Nu am fost la moartea mamei mele.(…) Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe net, am intrat și am căutat acum câțiva ani, iar tot ce s-a întâmplat acolo, eu am văzut toate astea cu o săptămână înainte în viziunea mea, când ea era la spital. Știam că mama era în spital și că are probleme și am simțit asta, am văzut asta', a adăugat ea.

De ce a murit mama lui Betty Stoian, fosta soție a lui Florin Salam

Fănica, prima soție a lui Florin Salam a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza unei hepatite. Totul s-a întâmplat rapid, asta pentru că după trei săptămâni de la aflarea diagnosticului, mama lui Betty s-a stins din viață.

Mai mult decât atât, Betty a mai spus ca familia îi spunea mamei sale continuu să aibă grijă de sănătatea sa, însă ea nu a ascultat.

„Familia îi zicea să ia pastile, să doarmă devreme, să nu mai mănânce fel și fel de mâncăruri. Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat. A avut hepatită. Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată.

Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni. Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână. Nu îmi mai amintesc sau nu am vrut în acest timp să îmi mai amintesc', a declarat Betty Salam, în cadrul emisiunii 'În Oglindă'.

Florin Salam a suferit enorm după moartea soției sale

Fănica, soția lui Florin Salam, a murit la doar doi ani de la nuntă, iar artistul de manele a fost devastat de pierderea mamei celor doi copii ai săi.

„Și-a revenit foarte greu, da.(…) Pe tatăl meu cred că îl iubește foarte mult Dumnezeu pentru că el în momentul ăla nu și-a mai dorit nimic pentru că a simțit că a pierdut totul. Dar ori Dumnezeu, ori ea, ori ea împreună cu Dumnezeu i-au dat o puterea tatălui meu.

Parcă s-a ridicat și mai mult, a avut cea mai mare ambiție pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata s-a terminat, nu mai e bun de nimic, ca a luat-o pe drumuri greșite, iar exemplul ăsta, de la el l-am luat', a mai spus Betty Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton