De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum: ”Nu ne punem de acord cu...”

.

De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum. Frumoasa iubită a prezentatorului TV a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit de ce nu au făcut până acum pasul cel mare. Știm cu toții că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au împreună doi copii, însă cu toate astea nu și-au spus marele 'DA'. Iată ce le-a stat în cale, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum. Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de ani de zile și și-au întemeiat o familie în adevăratul sens al cuvântului. Întrebarea care stă însă pe buzele tuturor de mult timp este de ce nu au făcut nunta.

Frumoasa iubită a prezentatorului TV nu a vrut să lase loc de interpretări, astfel că a vorbit pe larg despre acest subiect. Nu doar că a dezvăluit că un act nu le-ar schimba viața cu nimic, ci a și explicat care este motivul care i-a ținut pe loc până acum cu nunta.


Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluiri despre nuntă și relația cu Anda Călin:'O să ne căsătorim când…'

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă:’Pentru mine nu există’

Citește și: Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească’

Citește și: Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:'A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…'


De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum

Anda Călin a declarat în cadrul unei emisiuni TV la Antena Stars faptul că și ea și Liviu Vârciu s-au gândit de nenumărate ori să facă nunta. Au deschis subiectul și au început să vorbească despre cum ar vrea să arate totul, asta până când au ajuns la numărul de invitați. Aici nu se pot pune de acord oricât ar încerca. În timp ce Anda Călin vrea un eveniment restrâns, tatăl copiilor ei vrea o nuntă fastuoasă.


Nu este vorba că nu vreau, nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord. „, a declarat Anda Călin, pentru Antena Stars.

Anda Călin consideră că nunta nu le schimbă viața cu nimic

Deși își dorește enorm să îmbrace rochia albă de mireasă, Anda Călin știe că un act nu o să le schimbe viața cu nimic, cu atât mai puțin nunta. Frumoasa parteneră de viața a lui Liviu Vârciu nu a spus clar dacă totuși în viitor vor face acest pas, însă cert este că nu o dată, ci de nenumărate ori au vorbit și au vrut să stabilească data nunții.


Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus „DA' de când ne-am cunoscut.‘, a mai spus Anda Călin.

Anda Călin și-a deschis propria afacere

În cadrul aceleiași emisiuni, Anda Călin a dezvăluit faptul că este destul de limitată cu timpul în ulima perioadă. Frumoasa șatenă și-a deschis prorpia ei afacere, bineînțeles, susținută din toate punctele de vedere de partenerul ei de viață Liviu Vârciu. Mai concret, are propriul ei salon de înfrumusețare, dotat cu numeroase servicii de cea mai înaltă calitate.


Mă duc la salon când copii sunt plecați, Anastasia la scoală și cel mic la grădiniță, și plec de la salon când trebuie să îl iau pe cel mic de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat pentru că ei mă iau de nouă, dar cumva e frumos, greu dar frumos. M-a susținut, m-a ajutat la început să pornesc afacerea. Acum momentan nu se implică pentru că el este cu filmările și cu evemnimentele, dar probabil, pe viitor o să mă ajute mai mult, pe partea de promovare.„, a mai spus Anda Calin.


Anda Călin și Liviu Vârciu au împreună doi copii

Liviu Vârciu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Andei Călin. Cei doi se iubesc de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii. Prima a fost fetița, Anstatsia, cea care zi de zi le aduce zâmbetul pe buze. La scurt timp, și-au mărit familia și cu un băiețel, care crește pe zi ce trece. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și lucrurile merg bine pe toate planurile pentru ei.

Sursă foto: Facebook / Instagram