De ce nu a mai mers Viorica de la Clejani la Asia Express: "M-aș fi dus să fac foamea"

.

Viorica de la Clejani a fost la un pas de a merge în Asia Express, o provocare pe care și-o dorește de mult timp, însă Ioniță i-a refuzat planul. Artista crede ca s-ar fi descurcat de minune în aventura Asia Express, iar competiția ar fi fost un prilej tocmai bun pentru a pierde câteva kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a-și promova noua melodie lansată în colaborare cu Connect-R, plecat de curând în Asia Express, cântăreața a spus că și ea ar fi mers în competiția ce testează limitele vedetelor.


„Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea.’, a zis Viorica de la Clejani.


Citește și: Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Citește și: Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita

Primele cuvinte ale vedetelor despre Asia Express 4

Nouă perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor și s-au găsit față în față cu unele provocări foarte grele. Chiar dacă Viorica de la Clejani speră ca artistul Connect-R să vină acasă cu premiul cel mare, acesta și partenerul său, Shift, au fost șocați de ce s-a întâmplat la emisiune încă din primele zile. Cei doi chiar s-au gândit să renunțe și să se întoarcă acasă.


Shift: Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă.

Connnect-R: În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune.


Cum este Drumul Împăraţilor pentru vedetele din Asia Express 4

Filmările la Asia Express 2021 au început, iar vedetele au plecat pe „Drumul Împăraţilor', fiind nevoite să trăiască cu un euro pe zi, să își caute atât mâncare, dar și transport și cazare.


Nouă cupluri de vedete care vor participa la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

„Eu nu am crezut că va fi atât de greu', a spus şi Adriana Trandafir.

„Ne descoperim, uşor, uşor. Nu credeam că pot fi atât de disperat niciodată', a mărturisit Mihai Petre.


„Eu zic că am făcut faţă cu brio', a spus Lidia Buble.