De ce Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm împreună, după 13 ani de căsnicie: "Uite asta se întâmplă!"

.

Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm împreună, vedeta Antena 1 dezvăluind ce schimbări apar în viața unui cuplu atunci când apar copiii. Mamă a trei copii mici, Mirela Vaida spune că le acordă acestora tot timpul de care dispune, așa încât pentru soțul ei nu prea mai rămâne nimic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Mirela Vaida recunoaște că odată cu venirea pe lume a celor trei copii au existat și anumite schimbări în relația de cuplu. Una dintre ele o reprezintă dormitul în același pat, extrem de rar spre inexistent când în casă sunt trei copiii mici care au nevoie de atenție.

De ce nu mai doarme Mirela Vaida cu soțul ei

Mirela Vaida a mărturisit că de când au devenit părinți ea și soțul ei nu mai petrec atât de mult timp unul în compania celuilalt, așa cum o făceau înainte.


Prezentatoarea TV a recunoscut că de multe ori nici nu mai apucă să doarmă în același pat cu partenerul ei, din cauza că se dedică foarte mult copiilor:

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și…

Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu…e 6 dimineața.

Zic: ‘Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați? Al meu zice: 'Da, dar și când te prind…', a povestit Mirela Vaida, în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.


Citește și: O mai ții minte pe Maria Dinulescu? Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița sexy care făcea furori în filmele românești, acum 10 ani!

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații: „În aceste ore nu am făcut altceva decât să…

Citește și: Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii: „Sunt diferiți și independenți, nu lasă pe nimeni să… / EXCLUSIV


Mirela Vaida își mai dorește încă doi copii

Mirela Vaida a pierdut două sarcini până a adus-o pe lume pe Carla, primul ei copil. Dar își mai dorește încă doi copii.

„Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.

Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve. Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță.


Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.


Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile.

În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face.

Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.', a mai spus Mirela Vaida.