De ce Mirabela Dauer nu mai poartă bijuterii de valoare. Are legătură cu un eveniment petrecut în urmă cu 7 ani: „Mă dădeam de ceasul morții”

 Ifrim Georgiana
.

Motivul pentru care Mirabela Dauer nu mai poartă bijuterii de valoare. Într-un interviu recent, artista a mărturisit că se ferește să mai cumpere și să poarte bijuterii scumpe, totul din cauza unui eveniment petrecut în urmă cu 7 ani. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2015, Mirabela Dauer a depus o plângere la Poliție împotriva menajerei sale, pe care a acuzat-o că i-a furat o sumă de bani, într-o perioadă în care a lipsit câteva zile de acasă. La acea vreme, artista susținea că i-ar fi lăsat menajerei 2000 de lei să plătească niște facturi, însă aceasta ar fi dispărut cu banii. Mai mult, Mirabela Dauer a descoperit că și de pe cardul bancar îi lipsește suma de 3000 de lei. Într-un interviu recent, cântăreața a rememorat acest incident, susținând că totul a fost premeditat. Mai mult, aceasta se ferește acum să mai poarte bijuterii valoroase, pentru că nu își dorește să mai treacă printr-o experiență similară.

Motivul pentru care Mirabela Dauer nu mai poartă bijuterii de valoare. Artista a susținut că a văzut-o pe menajera ei ca propriul copil și nu o credea în stare să mintă atât de mult timp.

Citește și: În ce relații sunt Mirabela Dauer și Raoul acum, împăcați după o ceartă de 8 ani:”Nu prea ne mai…”

Citește și: Mirabela Dauer, dezvăluiri inedite despre divorț. A existat chiar și o petrecere:”Superb a fost”

Citește și: Elena Udrea rămâne în închisoare!Instanța Supremă a respins și ultima sa cale de atac

Citește și: Ruby a ajuns din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artista:”M-am trezit urlând de durere”

Motivul pentru care Mirabela Dauer nu mai poartă bijuterii de valoare

La 7 ani de la nefericitul eveniment, Mirabela Dauer a mărturisit că nu mai vrea să știe nimic despre cea care a păgubit-o. Mai mult, aceasta nu mai cumpără și nici nu mai poartă bijuterii valoroase, fiindu-i teamă să mai treacă printr-un episod similar.

„A fost prima data în viața mea când am lasă acasă acel port pentru carduri și am placat la Chișinău. S-a dus și a scos toți banii de pe card. Am anunțat politia, au prins-o, ea și-a cerut scuze, a zis că mi-i da înapoi pe toți. Pe ea mi-a dat-o Stela Popescu căreia și ei i-a furat. La Stela a stat 12 ani, era unguroaica, era sora mea, prietena mea, copilul meu, era totul. Eu nu am crezut că ea o să minta atât de tare atâta timp. Eu mă dădeam de ceasul morții', a declarat Mirabela Dauer, potrivit kanald.ro.

„Nici în ziua de azi nu stiu ce a făcut'

Artista a povestit că încă nu a reușit să tragă concluziile la ceea ce s-a petrecut în urmă cu 7 ani. Aceasta este de părere că a fost vorba despre un furt premeditat, căci menajera ei ar fi mințit în mai multe privințe.

„A venit într-o zi bătuta și avea goluri de par în cap, a zis că i le-a smuls bărbate-su. Nici în ziua de azi nu știu ce a făcut, dar mințea îngrozitor.  Eu nu am fost niciodată la ea acasă, dar când s-a întâmplat cu furtul, m-am dus la ea acasă și nu era casa ei acolo. Eu zic că a fost premeditat totul. Era gospodina, îmi era mila de ea. Aveam o terasa, am închis-o cu termopane și un geam era crăpat de sus până jos și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a zis că s-a crăpat, că e ceva de la Divinitate…”, a adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton