De ce Marcel Pavel și soția sa nu vor să facă nuntă, după 27 de ani de căsnicie: "A renunțat la tot pentru..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Marcel Pavel și soția sa nu vor să facă nuntă, după 27 de ani de căsnicie. Marcel Pavel și soția sa, Violeta, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, având trei copii și o viață de familie armonioasă. Artistul este foarte recunoscător soției pentru sacrificiile pe care le-a făcut, pentru ca mariajul lor să reziste tuturor obstacolelor. După o căsnicie de aproape trei decenii, Marcel Pavel a spus motivul pentru care el și soția nu au făcut cununia religioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce Marcel Pavel și soția sa nu vor să facă nuntă, după 27 de ani de căsnicie. Marcel Pavel și soția sa, Violeta, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cununat la starea civilă în 1996, iar de atunci și-au construit o familie superbă, artistul devenind tatăl a trei copii. Cu toate acestea, Marcel Pavel și soția sa nu au pășit niciodată spre altar, pentru a-și uni destinele în cadrul unei ceremonii religioase de nuntă. Marcel Pavel a menționat recent că soția lui nu și-a dorit niciodată acest lucru, chiar dacă au fost momente când el a insistat.

65721-12509412-10153369739175885-8381847750062488189-n_xl65721-12509412-10153369739175885-8381847750062488189-n_xl

De ce Marcel Pavel și soția sa nu vor să facă nuntă, după 27 de ani de căsnicie

Marcel Pavel este căsătorit de aproape trei decenii cu soția sa Violeta, care i-a dăruit trei copii minunați. Artistul și-a exprimat recent recunoștința față de partenera sa de viață. Marcel Pavel a menționat că, în ciuda, aparențelor nu sunt un cuplu tradițional, motiv pentru care nu au făcut cununia religioasă. Artistul a precizat că a încercat să o convingă pe soția sa să facă nunta de argint, însă Violeta a fost de neînduplecat.

„Faptul că soția mea a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect. Oficial, ne-am luat 1996. Nici nu am făcut nunta. Am făcut doar la primărie. Nici ea nu a vrut, nici eu. I-am zis hai să o facem pe aia de argint, a zis că nu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Citește și: Irina Margareta Nistor a iubit, timp de 28 de ani, un bărbat însurat: „Eram cu el când m-am măritat”

Noi nu suntem atât de conformiști. A fost ceva simplu, am dat la primărie, ne-am căsătorit și de atunci suntem nedespărțiți, fără peripeții, fără probleme. Avem o familie frumoasă, cu respect, suntem fericiți. Să fim sănătoși contează cel mai mult pentru noi, că în rest bogății, avem o casă, mașină sau două și atât. Sunt un tată bun și „nebun” câteodată, nu se permite chiar orice. Conduita mea în general, este una decentă, de bun simț.”, a declarat Marcel Pavel, în cadrul podcastului Alexandrei Ungureanu.

Care este regretul lui Marcel Pavel

Marcel Pavel a mărturisit că este un om care a învățat să se bucure de realizările sale din prezent, abia după ce a renunțat la o mentalitate toxică.

„Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face și mi-aș dori să le fac, dar mi-ar trebui o viață. Să trăiesc vreo 120 de ani ar fi foarte bine.  Omul are în instinctul său nemulțumirea întotdeauna ascunsă undeva că „Dom’le, parcă mai trebuia ceva” și atunci am zis să mai elimin din dorințele acestea ca să pot să fiu fericit, că altfel neîmplinirile îți aduc nefericire.”, a mărturisit Marcel Pavel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

FOTO: Instagram/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton