De ce l-a înlocuit Smiley pe Andi Moisescu, la Românii au Talent

.

Atunci când s-a filmat etapa preselecțiilor pentru Românii au Talent, Andi Moisescu a aflat că are COVID-19, așa că a fost înlocuit de Smiley la masa juriului. Vineri, 12 februarie 2021, vom putea urmări primele imagini cu prezentatorul emisiunii în calitate de jurat. Va sta alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acest sezon cu numărul 11 a fost, cu siguranță, unul atipic. Echipa ProTV a trebuit să caute o metodă prin care show-ul să meargă mai departe. Însă, a fost nevoie să se și respecte normele de siguranță socială. Atunci când Andi a aflat că s-a infectat cu coronavirus, s-a luat decizia ca Smiley să îl înlocuiască.


‘Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților’, a declarat Smiley, atunci când a fost pus în noua ipostază. Andi Moisescu le va fi alături colegilor săi. Va comenta momentele emoționante care vor fi pe scena Românii au Talent.


Andi Moisescu, înlocuit de Smiley la Românii au Talent

Abia se obișnuiseră telespectatorii ProTV cu schimbarea de la masa juriului, Mihai Petre fiind înlocuit de Alexandra Dinu, că deja mai are loc una. Din fericire, de data aceasta este vorba despre ceva temporar. Emisiunile din etapa preselecțiilor sunt înregistrate, așa că schimbarea s-a petrecut, de fapt, atunci când Andi Moisescu a avut COVID-19.

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă, a declarat Smiley despre noul sezon Românii au Talent.


Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent. Ce spune despre Smiley și Alexandra Dinu

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, anunț înainte de sezonul 11 Românii au Talent


Ce sfat i-a dat Pavel Bartoș lui Smiley

Cei doi sunt mai mult decât prezentatori la Românii au Talent. Au devenit foarte buni prieteni, așa că Pavel s-a bucurat enorm când Smiley a anunțat că va deveni tată pentru prima dată.

„Să se bucure de fiecare clipă la maximum, deoarece este un moment extraordinar, este ceva ce nu poate fi definit și ceva ce înveți să faci tot mai bine cu fiecare zi. Și i-am recomandat să aibă răbdare, eu încă învăț la acest capitol.

Eu, în primul rând, mă bucur că Smiley va fi tată pentru că mi se pare lucrul cel mai tare din lume care i se poate întâmpla unui bărbat. Cred că să fii tată este împlinirea de care fiecare avem nevoie, dă adevăratul sens al vieții. M-aș bucura să aibă cât mai mulți copii pentru că știu că îi plac și sunt sigur că va fi un tătic grozav’, a declarat Pavel, despre Smiley.


Ce a declarat Andi Moisescu, după ce a aflat că s-a infectat

Culmea este că Andi a anunțat acest lucru după ce soția lui, Olivia Steer, declarase cu doar o săptămână mai devreme că îi încurajează pe toți să renunțe la purtarea măștilor.


‘La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!, a declarat Andi Moisescu pentru PRO TV.