De ce îi ia Maria apărarea Elenei, la Survivor: "Nu o face pentru fani, ci pentru că..."

.

Ioan Chițu, fratele Mariei Chițu de la Survivor, a sărit în apărarea Războinicei, după ce aceasta a fost acuzată că încearcă să facă pe placul fanilor emisiunii pentru a le câștiga voturile, atunci când se poartă frumos cu Elena Marin sau Albert. Ioan Chițu îi contrazice pe cei care cred că Maria are o strategie ascunsă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Invitat la Teo Show de la Kanal D, Ioan Chițu a lăudat evoluția surorii sale la Survivor România 2021 și, bineînțeles, că o vede câștigătoare. În plus, tânărul a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc Mariei Chițu, cum că ar vrea să atragă voturile fanilor emisiunii printr-o atitudine pacifistă și împăciuitoare.


„Stiu ca are momente in care ii este greu, dar este foarte puternica. Sincer, mi-a depasit asteptarile foarte mult, mai ales pe plan sportiv. Este o leoaica.  Este sensibila, dar stiam ca exista o putere in ea si pot spune ca si-a dezvoltat-o la Survivor. (…) Nu cred ca e dezavantaj sa fii fata, pentru ca nu conteaza doar probele sportive, totul e o proba sociala.


Conteaza ce strategii folosesti, dar aceste strategii trebuie sa fie placute publicului. (…) Eu cred ca  Maria  a emaptizat foarte mult cu Elena, ea empatizeaza cu nedreptatile, iar Elena a trecut prin multe nedreptati.  Maria nu le-a luat apararea lui Albert sau Elenei pentru fani, ci pentru ca nu a suportat sa vada nedreptatea. Nu a facut-o din interes, pentru ca si-a pus o tinta pe spate’,  a declarat Ioan Chițu.

Maria Chițu, în fruntea clasamentului eficienței la Survivor Romania 2021


Deşi în plan social Maria nu sta atât de bine în fata concurenţilor, în ce priveşte partea sportivă, Războinica este în fruntea clasamentului general şi se îndreaptă vertiginos spre un loc în Marea Finală Survivor România 2021. Războinica se men?ine în topul clasamentului ?i în această săptămână, aceasta având un procent de eficacitate de 63%.

Citește și: Zanni, despre Andreea Antonescu, la Survivor.„Îngâmfată, încrezută. Nu dau doi bani pe ea

Citește și: Scandal între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Nu-mi plac oamenii răi. N-am auzit de el ca fotbalist


Citește și: Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:„Prostie infinită și frustrare

Maria Chițu se află printre cei şase concurenţi rămaşi în cursa spre Marea Finală Survivor România 2021. Războinica concureza cu Elena Marin, Zanni, Marius Craciu, Albert Oprea şi Andrei Dascălu.

Toţi aceşti gladiatori cum îi numeşte Daniel Pavel se bat pentru Marele Premiu în valoare de 50 de mii de euro şi pe TROFEUL Survivor România 2021. Marea Finală a competiţiei va putea fi urmărită pe 10 iulie de la ora 20:00 pe Kanal.


Maria Chițu de la Survivor România 2021 a ajuns vedetă în Grecia

Jurnaliștii eleni care scriu despre competiția Survivor Grecia au amintit într-unul dintre articolele lor și de Maria Chițu, prin prisma relației sale cu Albert. Inițial s-a crezut că între cei doi concurenți este mai mult decât colegialitate, însă ulterior s-a demonstrat că nici amici nu mai sunt.


‘La Survivor România există, de asemenea, un cuplu
asemănător cu cel format de Sakis și Marialena. Albert Oprea, om de
afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit
extrem de apropiați, atât de apropiați încât acum dorm împreună iar
săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe
colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele
sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă,’ scrie wowbiz.ro.