De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac: „A fost cu peripeții”. Ce nume poartă acum, după căsătorie

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac. Actrița Anca Dumitra, cunoscută publicului ca Geanina din Las Fierbinți, s-a căsătorit cu partenerul de viață, pe 17 decembrie anul trecut. Vedeta și-a făcut apariția, recent, pentru prima dată într-un platou de televiziune de la fericitul eveniment și a oferit detalii inedite despre cununia civilă și pregătirile necesare. Anca Dumitra a povestit care a fost detaliul care era cât pe ce să o „convingă' să renunțe la căsătoria cu soțul austriac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac. Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul Las Fierbinți, de la PRO TV, a fost invitată într-o emisiune, unde a vorbit despre peripețiile prin care a trecut cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Anca a vorbit deschis despre relația cu soțul ei și nu a ezitat să menționeze și aspectul care aproape era să-i facă pe amândoi să renunțe la ceremonie. Actrița a spus și care este numele ei actual, după ce s-a măritat.

anca-dumitra-2anca-dumitra-2

De ce a fost Anca Dumitra la un pas să renunțe la cununia cu soțul austriac

Anca Dumitra, simpatica actriță, cunoscută ca Geanina din serialul „Las Fierbinți”, s-a căsătorit civil anul trecut pe 17 decembrie cu un bărbat austriac. Vedeta a fost invitată recent într-un platou de televiziune și a oferit câteva detalii despre ce s-a petrecut în ziua cununiei. Anca Dumitra a declarat că ea și soțul s-au lovit de birocrația din România, aspect care aproape i-a făcut să renunțe la ideea căsătoriei.

Citește și: Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilă

Citește și: Cum se înțelege Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cu iubitul austriac: „El e mai timid, eu vulcanică…'

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că atunci când esti cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, băi poate nu trebuie„, a mărturisit actrița.

Care este numele Ancăi Dumitra, după căsătoria cu soțul austriac

Anca Dumitra a preluat numele de familie al soțului, astfel că acum Geanina din Las Fierbinți se numește în buletin Anca Spendier.

Cert este că s-a produs atât de bine întâlnirea că uite….A fost natural si totul s-a întâmplat firesc. E foarte deștept, e amuzant, dar eu tot cred că sunt mai amuzantă'

Soțul Ancăi Dumitra are 41 de ani, s-a născut în Austria, dar trăieşte de peste 12 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară. Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti', spunea el într-un interviu pentru revista-ferma.ro.
FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton