De ce s-a despărțit, de fapt, Adrian Mutu de Consuelo, după 8 ani: „Acela a fost momentul în care s-a terminat totul”

.

S-a aflat de ce s-a despărțit, de fapt, Adrian Mutu de Consuelo, după 8 ani de relație. Dezvăluirea „picantă' a fost făcută chiar de către fostul fotbalist în cartea lui autobiografică, lansată de curând. În lucrarea sa, antrenorul povestește cum a cunoscut-o pe fosta lui soție, câteva detalii despre nuntă, și cum au ajuns la separare. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


De ce s-a despărțit, de fapt, Adrian Mutu de Consuelo, după 8 ani? E întrebarea ce a stat pe buzele multora, după ce fostul jucător de fotbal și fosta lui soție și-au spus „adio’. Ei bine, deși e mereu discret în privința vieții sale private, antrenorul a decis să spună lucrurilor pe nume acum, chiar în cartea lui autobiografică.

Prima dată, Adrian Mutu a fost însurat cu Alexandra Dinu. Deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, au ajuns, ulterior, la despărțire. Fostul fotbalist și-a refăcut apoi viața amoroasă cu fosta lui parteneră, Consuelo, dar și ei s-au despărțit după 8 ani de căsnicie. Despre cel de-al doilea mariaj, antrenorul a vorbit deschis în cartea lui autobiografică.


Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu:'E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni'

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:'El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele'

Citește și: Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani:’Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei’


De ce s-a despărțit, de fapt, Adrian Mutu de Consuelo, după 8 ani

În urmă cu câteva zile, Adrian Mutu și-a lansat cartea lui autobiografică. Printre altele, în lucrare, antrenorul povestește despre căsnicia pe care a avut-o alături de Consuelo Matos Gomez. A mărturisit cum a întâlnit-o pe focoasa brunetă, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican, dar și cum s-au despărțit.

„Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim’, povestește Adrian Mutu în volumul „Revenirea din infern’.


Adrian Mutu, despre nunta cu fosta soție, Consuelo

Printre altele, Adrian Mutu a povestit și despre ceremonia și nunta pe care a făcut-o cu fosta lui soție, Consuelo. Nunta a avut loc tocmai la Roma.

„Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună. Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma’, continuă el.


„Acesta a fost momentul în care ne-am despărțit de tot’

Însă, la fel ca și în cazul căsniciei cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu susține că, după câțiva ani, au apărut divergențele între el și Consuelo. Aceștia au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și s-au despărțit definitiv după ce el a semnat cu cei de la Ajaccio.


„Dar la fel ca și în relația cu Alexandra, „după câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană, numai că, fiind firi opuse, relația a început să scârțâie. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acesta a fost momentul în care ne-am despărțit de tot’, mai mărturisește antrenorul.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Libertatea