De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV o perioadă și ce a făcut în tot acest timp: „Oferă o altă viziune asupra vieții”

.

De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV o perioadă și ce a făcut în tot acest timp. De mai bine de doi ani, frumoasa artistă a dispărut din lumina reflectoarelor și și-a deschis propria casă de discuri. Recent, aceasta a fost surprinsă la un eveniment monden, acolo unde a făcut câteva declarații despre „dispariția' sa din showbiz și despre activitățile pe care le-a desfășurat în ultimii ani. Iată cu ce s-a ocupat cântăreața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV o perioadă și ce a făcut în tot acest timp. Corina Bud este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De câțiva ani, aceasta a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, în ciuda succesului pe care l-a cunoscut cu piesele „Fete din balcani’, „Nimeni Altcineva’, „A ta’, „Autobronzat’ sau „Pernele Moi’. Deși a renunțat la aparițiile mondene, artista a continua să cocheteze cu muzica și a rămas activă pe rețelele de socializare. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la showbiz și a spus cu ce s-a ocupat în ultimul timp.


De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV și ce a făcut în tot acest timp. În anul 2016, artista a divorțat de tatăl copilului ei, afaceristul Nelu Bud. Aceștia au format un cuplu timp de două decenii și au împreună un băiat, pe nume Robin.

Citește și: De ce a dispărut Corina Bud complet din showbiz. Acum s-a aflat! Artista și-a deschis propria casă de producție și a lansat o melodie nouă:'Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală'


Citește și: Cele mai sexy cântărețe la 40 de ani!Corina Bud și Anna Lesko se întrec pe Instagram în imagini îndrăznețe

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:'Drumul spre Oscar a început'. Ce rol are Daria

Citește și: Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Smiley:’La mulți ani, iubire…’

De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV o perioadă și ce a făcut în tot acest timp


Artista a susținut că nu a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor, ba chiar se pregătește să lanseze cea mai nouă melodie a sa. În ultimii ani, Corina Bud a călătorit în toate colțurile lumii și plănuiește să plece în Japonia, după sărbătorile de iarnă.

„Sunt foarte bine. Nu am dispărut, am călătorit foarte mult și asta e o mare bucurie pentru mine. Între timp, am lansat și o piesă nouă (…). Peste tot am călătorit, urmează să plec în Japonia după sărbători. Cred că mi-a plăcut foarte tare în Seychelles, e o insulă care îmi place foarte tare.


E un privilegiu pe care vi-l doresc și vouă și chiar vă sfătuiesc ca atunci când aveți un răgaz să nu vă zgârciți și să vă faceți o vacanță. Vă superîncarcă, vă oferă o altă viziune asupra vieții și dacă aveți ocazia și posibilitatea vă recomand să călătoriți chiar și cu cortul și cu rucsacul în spate’, a transmis Corina Bud, la Antena Stars.


Fiul artistei a împlinit 14 ani

În urmă cu trei săptămâni, Robin, fiul artistei din căsnicia cu Nelu Bud, a împlinit vârsta de 14 ani. Corina a postat mai multe imagini și videoclipuri cu fiul ei, alături de un mesaj emoționant, prin care i-a mărturisit că este o mamă mândră.

„14 ani în care ai fost genial. La mulți ani celui mai cool, super, unic,  amuzant și drăguț băiat! Bucură-te de joc! Joacă-l și câștigă întotdeauna! Super mândră de tine, curajosule!’, a scris Corina pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: Instagram