De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cum gestionează gelozia în cuplu: „Am mai avut câte o reacție prin vreun club...” / EXCLUSIV

.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cei doi au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele abia după ce au devenit părinți. Adevărul ni l-a dezvăluit chiar frumoasa prezentatoare, în revista VIVA! de iulie. Tot ea ne-a spus cum gestionează ea și partenerul ei de viață gelozia în cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre tine și Mihai, soțul tău, este una fabuloasă. Sigur, o urgență stomatologică nu are nimic romantic, însă urmarea merită povestită. Deci, cum s-a petrecut prima voastră întâlnire? A fost dragoste la prima vedere?

Da, bine spus. (râde) Urgențele stomatologice nu au nimic romantic, poate dacă intervenția se încheia cu vreun sărut. (râde) Prima noastră întâlnire a fost la patru luni de la intervenția stomatologică, chiar în seara în care câștigasem show-ul „Dansează printre stele. Cina romantică a venit ca un bonus la trofeul emisiunii. Practic, de la acea cină, ne-am văzut și auzit la telefon zilnic! Ne-am plimbat prin parc la 3 noaptea, ascultam muzică în mașină precum adolescenții (râde). Și la câteva zile de la cină am plecat împreună la schi în Austria, unde Mihai mi-a îndeplinit un vis de mic copil – să învăț să schiez. Nu a fost dragoste chiar la prima vedere, cel puțin nu din partea mea, pentru că la momentul intervenției stomatologice eu am văzut doar doi ochi albaștri… El, purtând bonetă și mască, practic nu îl vedeam deloc. (râde) Dar la acea cină romantică, da, a fost dragoste la prima vedere.


Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva:„Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a arătat Alina Pușcaș în ziua nunții.S-a căsătorit abia după 5 ani de relație

Citește și: Irina Fodor s-a întors din America Express. Cum a fost prima noapte petrecută acasă:'Nu se mai putea opri din plâns'


Citește și: De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu:„N-aș mai crede-o niciodată’

De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație

La voi, cronologia a fost oarecum inversă – mai întâi au venit pe lume cei trei copii, iar apoi ați făcut nuntă… după 5 ani. Ce v-a împiedicat să faceți pasul mai demult? Cererea în căsătorie cum a avut loc?

Da, am fost atipici… Practic, ne-am demostrat fără să vrem cât de mult ne potrivim și ne dorim să fim împreună… De ce spun asta? Pentru că sunt multe cupluri care, din cauza nebuniei de început cu nopțile nedormite – pentru că așa este viața de bebeluș, să șantajeze emoțional părinții (râde) – nu rezistă. Perioada de după naștere, care nu e tocmai cea mai confortabilă, noile responsabilități, oboseala și stresul acumulate își spun cuvântul. Iar cei doi fie se detașează unul de celălalt, fie se despart, pentru că ajung să nu mai fie toleranți, să fie cu nervii întinși la maximum, fiecare partener să fie de părere că trage suficient de mult pentru noua postura de părinte. Așa că noi am trecut testul acesta cu brio și, după ce i-am făcut pe toți trei, am considerat că putem să facem și pasul acesta, care să nu fie sub nicio formă o banală formalitate, ci o bucurie, o emoție ce a completat statutul nostru de cuplu și de părinți.


Cum gestionează gelozia în cuplu

Tu ești o femeie frumoasă și celebră, soțul tău este, de asemenea, a handsome guy, cu o carieră de succes, deci tentații pot apărea de ambele părți. Sunteți geloși din când în când?


Mulțumesc de complimente în primul rând! Până acum, Mihai nu s-a manifestat deloc în sensul ăsta. Poate e prea sigur de farmecul lui. (râde) Eu am mai avut câte o reacție prin vreun club, dacă mi se părea mie că se uită în vreo direcție mai mult, mă și pufnește râsul când mă gândesc. Dar nu prea avem de ce. Tocmai ne-am întors din Ibiza, unde era plin de femei și bărbați frumoși, atletici, îmbrăcați stylish, cool și amândoi am admirat și comentat împreună. Evident că niciunul dintre noi nu a avut reacții ostentative de admirație, altfel ieșea război. (râde)


Într-o familie cu copii mici e complicat să menții vie flacăra pasiunii. Voi mai reușiți să petreceți timp de calitate doar în doi?

Nu e complicat, atâta timp cât ești dispus să separi puțin lucrurile. Trebuie să le intre bine în cap tuturor părinților că părinți fericiți înseamnă copii fericiți! Și pentru asta e nevoie mare ca părinții să aibă parte de timpul lor, de nebuniile lor, fără presiunea responsabilităților față de cei mici… În fiecare seară când copiii dorm, indiferent sub ce formă, părinții trebuie să fie cuplu, și nu negociatori de treburi adiministrative!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, revista VIVA!, PR