De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp: „Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de...”

 Ifrim Georgiana
.

De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. Artistul și partenera sa de viață se cunosc din perioada adolescenței și au împreună un băiețel, pe nume Milan. Pe rețelele de socializare, aceasta a vorbit deschis despre diagnosticul primit în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când se afla la un internship în SUA. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Se cunosc de 14 ani, încă din perioada în care erau adolescenți. În luna iunie a acestui an, solistul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Momentul s-a petrecut în în Cappadocia, Turcia, acolo unde Culiță Sterp filma un videoclip pentru una dintre piesele sale. Pe rețelele de socializare, logodnica acestuia a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori, cu care împărtășește diferite experiențe din viața personală. Acum, aceasta a vorbit deschis despre diagnosticul primit în urmă cu câțiva ani.

dani-6dani-6

De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. Blondina a povestit că simptomele au debutat încă de vremea când se afla în SUA, acolo unde a urmat un program de internship.

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Citește și: Iancu Sterp, prima reacție despre conflictul dintre Daniela Iliescu și mama Geta:”Iar se ceartă”

Citește și: Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei s-au căsătorit în secret:”L-am luat pe numele meu, nu a acceptat prea ușor”

Citește și: O femeie din SUA s-a căsătorit cu doi bărbați și au trei copii:”Ne considerăm o familie”. Împart același pat

De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp

Pe contul său de Instagram, logodnica lui Culiță Sterp a susținut că suferă de poliartrită, diagnostic pe care l-a primit în urmă cu mai mulți ani. Pe vremea când se afla în SUA, aceasta a început să se confunte cu unele simptome care au determinat-o să facă investigații medicale.

„Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sala. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcina boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine', a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Ce a spus logodnica lui Culiță Sterp despre conflictul cu familia acestuia

Tot pe rețelele de socializare, Daniela Iliescu a scris câteva rânduri și despre conflictul cu familia logodnicului său. Aceasta a susținut că nu este afectată de ceea ce discută în jurul subiectului, având în vedere că viața ei nu se schimbă cu nimic.

„Pai cam orice ai face, bun sau rău, lumea oricum vorbește. Dar cam la ce te ajuta ce spune lumea? Treci invers strada? te afectează cu ceva. Și eu am momente când mă mai gândesc și apoi analizez: și daca lumea zice ce zice, schimba cu ceva viață mea de zi cu zi?', a adăugat aceasta.

Culiță Sterp: „Nu suntem certați cu familia Danielei sau cu Daniela'

După nunta Getuței, partenera de viață a lui Culiță a făcut public niște declarații care au stârnit imediat reacții în mediul online. Ulterior, Iancu Sterp a transmis și el public un mesaj important pentru urmăritorii lui de pe Youtube.

„Cât despre conflictul de pe internet dintre mama sau Ileana și Daniela, nu e nimic wow. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar, apoi le trece, se împacă, iar se ceartă, iar se împacă. Și noi bărbații mai facem câteodată așa, doar că ele o fac mai des.

Dar nu suntem certați cu familia Danielei sau cu Daniela niciunul dintre noi, ne înțelegem foarte bine. Doar că ați văzut, ca în orice familie, ca în orice casă, mai apar discuții, certuri, dar important este că reușim să trecem peste ele și să rămânem uniți', a dezvăluit Iancu Sterp, în vlogul de pe Youtube.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton