De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Ce mesaj de adio i-a lăsat vedeta: „Îmi pare rău că...”

.

De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu? E întrebarea ce a stăruit ani la rândul pe buzele multora, după ce s-a aflat de despărțirea lor. După ce, în presă, de-a lungul timpului, au apărut diferite speculații, fostul milionar a decis să rupă tăcerea. În cea de-a treia sa carte, omul de afaceri a dezvăluit public motivul, dar și ce mesaj de adio i-a scris șatena.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


S-a aflat de ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Cel care a făcut marea dezvăluire a fost chiar omul de afaceri. Acesta și-a deschis sufletul în fața fanilor săi, în cea de-a treia carte, și a spus public de ce el și mama fiicei lui au ajuns la despărțire. Totodată, fostul milionar de la Izvorani a vorbit și despre mesajul de adio pe care i l-a lăsat șatena.

Irinel Columbeanu continuă să facă dezvăluiri nebănuite despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. În volumul al treilea din cartea lui, omul de afaceri a dezvăluit ce mesaj de adio i-a scris șatena, scrie wowbiz.ro. Se pare că mama fiicei lui i-a cerut divorțul după ce a fost surprins într-un jacuzzi, alături de niște domnișoare.


Citește și: Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink:„Nu am fost invitat la nunta lor’. Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu:'Părinți mândri'

Citește și: Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit.Cine este soția lui și primele imagini de la nuntă

Citește și: Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească:„Ține loc și de pâine’. Câte kilograme a dat jos


De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, iar în 2007 a venit pe lume fiica lor, Irina Columbeanu. În prezent, aceasta are 14 ani. Deși mulți credeau că vor fi împreună până la adânci bătrâneți, cei doi au divorțat în 2011, după cinci ani de mariaj. Acum, la 10 ani de la despărțirea oficială, fostul milionar a povestit despre cum au vorbit despre divorț.


La vreme respectivă, în presă se scria despre o posibilă aventură a afaceristului cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica Gabor era în Statele Unite ale Americii. După acel episod, șatena i-ar fi cerut divorțul fostului milionar.

Ce mesaj de adio i-a lăsat vedeta, când l-a părăsit

În cea de-a treia carte a lui, Irinel Columbeanu a transcris tot mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul. Conform acestuia, șatenei i-ar fi părut rău că au ajuns la despărțire.


„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință.

Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica’, a notat afaceristul în cartea lui.


Afaceristul se gândește să lanseze un film despre viața lui

După ce și-a lansat cele trei volume ale cărții sale, Irinel Columbeanu pare a fi pus în continuare pe fapte mari. E posibil ca fostul milionar să lanseze chiar și un film despre viața lui.


„Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru’, a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Captură video, Facebook, Arhivă VIVA!, Instagram