De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer: „Ea mă ducea mereu cu zăhărelul”

.

De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer. Jorge a spus adevărul despre divorțul de fosta sa soție Alina, cu care are o fiică. Alina (Laufer, acum) și Jorge au decis să se despartă după cinci ani de mariaj și fiecare dintre ei s-a căsătorit cu altcineva. Nu s-a știut niciodată concret motivul divorțului dintre ei, până acum când Jorge a făcut lumină în acest sens, zece ani mai târziu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer. Alina Laufer și Jorge au divorțat în 2012, după o căsnicie de cinci ani și toată lumea s-a întrebat la vremea aceea de ce au luat o astfel de decizie pentru că, dinafară, totul părea perfect în casa lor. Nu a fost așa și aflăm abia acum, când Jorge a dat cărțile pe față.

De ce au divorțat Jorge și Alina Laufer


Jorge a declarat recent, în cadrul podcastul lui Cătălin Măruță, că el a fost cel care a luat decizia de a pleca de acasă, după cinci ani de mariaj.

Cântărețul a recunoscut că a recurs la acest gest după mai multe discuții purtate cu Alina. La acea vreme, cei doi locuiau cu părinții blondinei, iar Jorge își dorea să se mute singuri, cu fetița lor.

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.


Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul„, a declarat Jorge.

Citește și: Drama neștiută a actriței Natașa Raab, „Coana Chiva’ din reclame:’Trăiesc un coșmar de doi ani!’


Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:’Am fost la un pas de depresie’

Jorge susține că nu era susținut în carieră de foștii socri

Jorge spune că foștii socri nu îl susțineau în carieră, iar asta a fost un motiv în plus pentru a pleca din casa lor și a pune punct căsniciei cu Alina Laufer.

Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios! Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.


Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei).

Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci', a mai spus Jorge.


În ce relație a rămas Jorge cu părinții Alinei Laufer, după divorț

Jorge a mărturisit că nu regretă nimic din tot ceea ce s-a întâmplat. Cât despre relația pe care o are acum cu foștii socrii, artistul a declarat că mai interacționează doar cu mama Alinei, atunci când vine vorba despre Carina, fetița lui:


„Eu nu regret absolut nimic din tot ce s-a întâmplat. Eu mi-am cerut și scuze de foarte multe ori și ei și părinților ei. Acum interacționez doar cu bunica (mama Alinei), cu bunicul nu. Nu a rămas o relație, dar nici nu ne călcăm pe stradă cu mașina dacă ne întâlnim. În rest nu comunicăm', a adăugat Jorge.