De ce Alina și Ilan Laufer și-au mutat gemenii la altă grădiniță: „Își iubesc foarte mult educatoarele”

 Ifrim Georgiana
.

De ce Alina și Ilan Laufer și-au mutat gemenii la altă grădiniță. Nathaniel si Davina s-au născut prematur pe data de 15 februarie 2021 și de atunci le aduc bucurie părinților lor. Recent, Alina Laufer a mărturisit că și-a mutat copiii la o altă grădiniță, explicând motivele care au determinat-o să ia o astfel de decizie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar înainte ca gemenii să împlinească un an, Alina Laufer a decis să-i înscrie pe cei mici la creșă. Aceasta a mărturisit că Davina si Nathaniel s-au integrat imediat, lucru care se datorează și personalului calificat din unitate. Acum, vedeta a mărturisit că a schimbat grădinița gemenilor, motivând că a găsit una care este mult mai aproape de casă. Alina Laufer are un program foarte riguros și și-a dorit să scape de cele trei ore petrecute zilnic în trafic.

sauf-9sauf-9

De ce Alina și Ilan Laufer și-au mutat gemenii la altă grădiniță. Deși a recunoscut că viața cu trei copii nu este deloc ușoară, fosta soție a lui Jorge reușește să-și îndeplinească toate sarcinile și obiectivele printr-un program bine pus la punct.

Citește și: De ce Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii timp de zece ani:”Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori”

Citește și: Dieta prin care Alina Laufer și soțul ei au slăbit câte 12 kilograme:„Doar asta mâncăm la regim'

Citește și: Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă.Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit!Ce a purtat prezentatoarea TVR în locul rochiei de mireasă

De ce Alina și Ilan Laufer și-au mutat gemenii la altă grădiniță

Vedeta a susținut că gemenii s-au acomodat foarte repede la noua grădiniță și au o relație apropiată cu învățătoarele. Unitatea se află în apropierea casei celor doi soți, motiv pentru care Alina Laufer nu mai pierde, în fiecare zi, câte trei ore în trafic.

„Copilașii sunt foarte bine. Am schimbat grădinița de curând. I-am dus la o grădiniță lângă casa noastră și nu mai stau 3 ore pe drum să-i duc și să-i aduc. S-au obișnuit amândoi și își iubesc foarte mult educatoarele, atât de mult încât nu mai vor să vină la noi în brațe când îi luăm de la grădiniță. Davina știe pe nume toți colegii. Ea rupe cuvinte așa și imită foarte multe cuvinte pe care i le spun.

El vorbește precum Donald Duck, dar e foarte activ. Eu am instaurat conceptul de nu ai voie, pentru că îmi e frică să nu se accidenteze. Din fericire, ascultă. Am început să le spun pentru protecția lor. Sâmbătă dimineața, când sunt cu mine acasă, le ia doar 10 minute să răstoarne casa', a declarat Alina Laufer la Kanal D.

„Ilan e și mai cloșcă decât mine'

Blondina a susținut că soțul ei este extrem de implicat în creșterea copiilor. Aceasta a recunoscut că tatăl gemenilor este mult mai protector, iar de multe ori îi atrage atenția în privința celor mici. Alina Laufer a recunoscut că își împarte zilnic programul, astfel încât să-i rămână timp și pentru ea.

„Ilan e și mai cloșcă decât mine. E tot timpul atent cu copiii și mă terorizează. Până și mie îmi reproșează și îmi atrage atenția. Este foarte implicat cu creșterea copiilor. Noi i-am dat la creșă la 1 an și dezvoltarea lor a fost fantastică', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton