De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19: „Recunosc că a fost o provocare. Am testat asta”

.

De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul 'Te cunosc de undeva', sezonul 19. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sezonul 19 de la 'Te cunosc de undeva' vine de data aceasta cu o serie de noutăți, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Știm deja cu toții că Mihai Petre este noul jurat, însă mulți se întreabă în continuare cum de a acceptat această provocare neașteptată! Iată cele mai noi declarații ale dansatorului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19. Timpul s-a scurs mai repede decât oricine se aștepta, astfel că noul sezonul de la ‘Te cunoscu de undeva’ își deschide ușile sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1. Pe lângă jurații pe care-i știm de la un sezon la altul, acum s-a alăturat echipei și Mihai Petre, spre suprindere multora, mai ales a telespectatorilor și a fanilor săi.

Mihai Petre nu este pentru prima dată în platoul de la Te cunosc de undeva, asta fiindcă în urmă cu două sezoane, el a mai participat la o finală, unde a jurizat și s-a simțit foarte bine. S-a descurcat de minune și i-a plăcut acest rol, mai ales că este obișnuit cu meseria de jurat, astfel că acum, nu a putut refuza propunerea primită.


Citește și: Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital: „Asta e mai puțin plăcut, dar…’

Citește și: Mihai Petre este noul jurat Te Cunosc de Undeva: „După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că…'

Citește și: Ce probleme de sănătate au Iris și Alex, copiii Alinei Pușcaș: „Munca de acasă…’

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Tiberiu Ceia. Interpretul melodiei „Frumoasă-i vecina noastră’ va fi îngropat lângă regretata lui soție / EXCLUSIV


De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19

Mihai Petre a vorbit recent în podcastul lui Radu Tibulcă despre cea mai importantă decizie a sa din ultima vreme și anume participarea în calitate de juriu la ‘Te cunosc de undeva’. Fără a se sfii sau a sta pe gânduri, a acceptat imediat propunerea, având la bază argumente solide. Unul dintre cel mai important criteriu după care s-a ghidat a fost că, de obicei, alege proiectele astfel încât să nu le simtă ca pe o corvoadă, ci mai degrabă ca pe o plăcere.


Pentru mine e destul de simplu să accept să fiu jurat. Am jurizat aproape orice. Aproape orice, orice show de televiziune. Am jurizat atât de multe încât mă simt ca peștele în apă în postura asta. Dar Te Cunosc de Undeva recunosc că a fost o provocare și am acceptat pentru că mi-a plăcut. Am testat asta. Am avut șansa să jurizez o finală de acum 2 sezoane. Am fost invitat acolo și m-am simțit foarte bine.

De obicei accept proiecte în care mă simt excelent, în care reușesc să mă distrez. Să nu îmi fie greu, să nu mă gândesc că merg la muncă. Trebuie să mă distrez, ăsta e primul criteriu. Și apoi trebuie să am motivația intrinsecă, care e tot distracție în final. Dacă îmi vine și cred că e un show cu potențial, care distrează oamenii și face oamenii să se simtă bine, să se distreze vineri seara, sâmbătă seara, mă duc. Te Cunosc de Undeva are această calitate pentru că e vorba despre transformări.‘, a declarat Mihai Pentru în podcastul lui Radu Tibulcă.


Mihai Petre: ‘Am fost plăcut surprins’

Mihai Petre a urmărit de-a lungul timpului mai multe ediții de la Te cunosc de undeva, astfel că știe potențialul emisiunii și consideră că i se potrivește perfect rolul de jurat. Propunerea i-a adus zâmbetul pe buze, iar primele filmări l-au făcut să fie și mai mândru de decizia luată. Totuși, așa cum îl știm din fiecare emisiune unde a jurizat, este o persoană dură atunci când vine vorba de talent și munca depusă, astfel că nu o să facă complimente pe gratis și nici critici unde nu este cazul.


„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului.

Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile!, a dezvăluit Mihai Petre.

Sursă foto: Facebook