De ce a trimis-o Irinel Columbeanu pe Irina în America, la Monica. Nu lipsa banilor a fost problema!

.

Irinel Columbeanu a vorbit, în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D și despre motivele care au stat în spatele plecării fiicei sale, Irina, în America. Fostul milionar, ajuns acum în sapă de lemn, susține că nu lipsa banilor a fost problema.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de doi ani și spune că relația cu ea este una strict virtuală, dar totul ar fi spre binele fetiței, spune fostul milionar. Întrebat dacă plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții lui, Irinel a răspuns că, dimpotrivă, viitorul fetiței a primat în această decizie.


După ce presa a aflat că Irina Columbeanu nu s-a întors în toamnă la liceul privat pe care îl frecventa în România, s-a spus că de fapt Irinel nu mai avea bani să-și țină fiica la școală. Liceul Francez ‘Anne de Noailles’ din București, unde învăța Irina Columbeanu costă în jur de 7.000 de euro pe an.


‘Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi’, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Fostul afacerist de la Izvorani, care a sărăcit după ce băncile i-au pus poprire pe bunuri în valoare de 8 milioane de euro pentru că nu și-a mai putut plăti datoriile, spune că vorbește mereu cu fiica sa și o vede cum crește… online.


‘Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă’, a spus Irinel Columbeanu despre faptul că nu și-a mai văzut fiica de mai bine de doi ani, de când aceasta a plecat din țară.

Încă din 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor. Magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, însă Monica nu a renunţat la fiica ei și cele două au o legătură puternică.


„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte!', spunea Monica Gabor, când s-a mutat Irina la ea.


Citește și:

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție: „Monica nu este căsătorită'

Adda, dietă strictă timp de 9 luni, din cauza problemelor de sănătate: „Probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot'

Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: „Minciuna are picioare scurte'

La 13 ani, Irina Columbeanu are mare succes în online

În timp ce Monica Gabor are 87 de mii de fani pe Instagram, Irina are 134 de mii și era extrem de populară pe YouTube, însă de când s-a mutat în America n-a mai fost activă în online.


În ianuarie, Irina împlinește 14 ani și celor aproape 350 de mii de abonați ai săi de pe YouTube îi simt lipsa. Se pare că în America și-a găsit alte pasiuni și n-a mai simțit nevoia să stea toată ziua în fața camerei de filmat.