De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: "Îmi era frică, am avut anxietăți urâte"

.

Adela Popescu a fost ani de zile una dintre cele mai iubite actrițe din telenovele românești. Ruxandra Ion a creat un rol special pentru ea, în Numai Iubirea, apoi Adela a intrat în sufletul românilor. Acum, îndrăgita prezentatoare de la Vorbește Lumea a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a renunțat la aceste proiecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă. Apoi, câțiva ani mai târziu, apărea în prima telenovelă românească, alături de Dan Bordeianu. Românii erau topiți după cei doi actori, mai ales pentru că povestea de dragoste de pe micile ecrane s-a transpus și în viața reală.


Puțină lume a știut care a fost adevăratul motiv pentru care Adela a renunțat, la un moment dat, să se mai implice în astfel de proiecte. Cu toate că era extrem de talentată, sacrificiile făcute în spatele camerelor de filmat, au fost prea dificile pentru Adela. Acum, când a fost invitată în podcastul realizat de Mihai Morar, actrița a dezvăluit adevărul.


De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele

Se pare că anii în care a jucat personaje cu povești dificile și-au pus amprenta asupra sănătății mentale a Adelei Popescu. Prezentatoarea Vorbește Lumea a povestit ce drame a ajuns să trăiască din această cauză.

‘Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu până la urmă reușești să ajungi unde trebuie.


Și am trecut prin diferite personaje cărora le murise părinții, copiii, erau înșelați, etc și eu nu filmam 3 luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: ‘Bă, e nasol ce trăiești tu!’. El nu mai face diferența’, a declarat Adela Popescu.

Citește și: Cum și-a petrecut Radu Vâlcan ziua de naștere. Cadoul inedit primit de la Adela Popescu: „Mi-a zis că îi plac cadourile practice'


Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Adela Popescu, probleme de sănătate din cauza rolurilor din telenovele

Se pare că oboseala cronică, dar și încărcătura emoțională a rolurilor dificile, au distrus-o pe Adela Popescu. Actrița a povestit, în interviul acordat lui Mihai Morar, că a fost nevoie și de terapie ca să iasă din acea stare.


‘Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, îmi era frică să închid ochii sau îmi era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime. Nu puteam să fac duș și să fie ușa închisă. Adică a fost rău. După care m-am liniștit pur și simplu. La mine totul avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc’, a mai spus prezentatoarea TV.


Adela Popescu, înlocuită de Lora la Vorbește Lumea

Soția lui Radu Vâlcan se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Din păcate, asta înseamnă și că trebuie să ia, din nou, o pauză de la Vorbește Lumea.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună, a transmis Adela Popescu.


„Consider că eu am fost destul de expusă la Covid. Părinții sunt în vârstă, iar ceea ce am eu în burtică este o mare responsabilitate și trebuie să am mai multă grijă. Iar pentru acest copil merită să renunț la cel mai frumos loc de muncă. Dar te las cu toată încrederea alături de Lora, știu că ea și-a dorit mult asta’, i-a mai spus Adela lui Cove.