De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte: „Nu mai pot acum”

.

De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea' este împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. De-a lungul carierei, s-a remarcat pe scenă și în platourile de televiziune și a recunoscut că primește numeroase oferte de colaborare. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg mai ales grație rolului pe care l-a interpretat în telenovela „Numai iubirea'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Încă de mică, vedeta a cochetat cu muzica și dansul, iar la 19 ani și-a început cariera de actriță. Pe plan personal, Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, împreună cu care are trei copii. Relația dintre cei doi actori durează mai bine de un deceniu și chiar dacă meseria le cere să stea destul de mult timp separați, aceștia au reușit să gestioneze problemele care au apărut pe parcurs. Prezentatoarea a mărturisit că secretul unei relații longevive stă în faptul că și-au acordat destul timp să se cunoască unul pe celălalt.


Recent, Adela Popescu a înregistrat propria melodie, un proiect de suflet de care s-a ocupat, chiar dacă are agenda plină. Iată de ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte!

Citește și: Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive:„Mi-e rușine să spun. Dar eu…’

Citește și: Ce note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BAC


Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: ‘Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie’

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios'

De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte

Adela Popescu a recunoscut că a refuzat trei proiecte în teatru, chiar dacă este domeniul care a consacrat-o în showbiz-ul autohton. În declarațiile mai vechi, actrița a dezvăluit că începutul în carieră a fost unul dificil, întrucât se confrunta cu anxietate și atacuri de panică.


Aceasta a povestit că, timp de jumătate de an, nu putea dormi noaptea, fiindu-i teamă că ar putea muri în somn. În timp, aceasta a învățat să gestioneze stările prin care trecea și și-a croit drumul în lumea televiziunii.

„Nu mai pot acum. O piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții, am avut chiar trei propuneri’, a mărturisit ea.

„Asta e problema că scoți o melodie’

Chiar dacă are mai tot timpul ocupat, Adela Popescu nu a renunțat la muzică și a înregistrat o melodie. În prezent, aceasta a recunoscut că este ajutată cu copiii de către părinții săi, ceea ce îi permite să mai aibă parte de momente de relaxare și să se ocupe de micile pasiuni.


„Muzica nu e pusă în cui. Chiar am înregistrat o melodie drăguță. Am primit o piesă, mi-a plăcut foarte mult cum sună, am înregistrat-o. Acum trebuie să merg la casa de discuri ca să vedem dacă e bună.

Dacă nu e bună, o scoatem, nu o scoatem. Asta e problema că scoți o melodie și dacă nu poți să cânți la evenimente e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine’, a declarat prezentatoarea, potrivit playtech.ro.


„Abia acum sunt cu adevărat relaxată’

Adela Popescu a mărturisit că abia acum este „cu adevărat relaxată’ în privința copiilor, dat fiind faptul că mama sa o ajută în creșterea acestora. Aceasta a adăugat că și soțul ei trăiește același sentiment, motiv pentru care acum își pot dedica timp și pentru ei.


„Marele meu noroc a fost mama că a fost lângă noi și știam că ai mei copii sunt pe mâini bune. Dar abia acum sunt cu adevărat relaxată. Nu mă panichez, dacă plânge mai tare unul dintre băieți nu mă sperii.

S-a mai relaxat și Radu. Mamele își găsesc mai multe resurse când vine vorba de copiii lor. Tații sunt mai vulcanici. Sunt momente absolut fabuloase. Noi avem bucătăria deschisă și stăteam la un pahar de proseco. Ei se jucau în jurul nostru. Foarte frumos! Ce mișto!’, a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook