De ce a plecat campionul Leornard Doroftei din România: „Unii m-au făcut cerşetor...”

.

Campionul Leonard Doroftei a plecat din România în anul 2019. Acesta s-a mutat în Canada împreună cu familia, după ce a avut o serie de probleme în legătură cu o afacere pe care o deținea în Ploiești. Acum, Leornard Doroftei a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a decis că trebuie să plece din România. Marele boxer a fost jignit într-un articol de presă în care s-a scris despre el că este cerșetor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada împreună cu familia. Acesta a mărturisit că este bine, că antrenează, doar că sufletul lui va rămâne mereu în România. Marele boxer a dezvăluit și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la decizia de a se muta în altă țară. Sportivul a spus că nu își mai găsea locul în România, că simțea că nimic nu funcționează cum trebuie.


„Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.


Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor’, a mărturisit Leonard Doroftei pentru Radio Sport 1, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei.Trăiește o viață de vis în Canada

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o:„Mă simt în pericol’

Citește și: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Am încredere în Faimoși’


Citește și: Mirela Banias a făcut COVID-19 de două ori:„Nu e de glumă!’. Ce simptome a avut

Leonard Doroftei: „Nu merit să stau să mă umilesc’

Picătura care a umplut paharul a fost tocmai
faptul că a fost făcut cerșetor. Leonard Doroftei își amintește că a apărut în
presă un articol despre el în care era jignit. Marele boxer a considerat că nu
trebuie să stea și să se umilească în fața nimănui.

Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor', a mai dezvăluit Leonard Doroftei.


„Am avut o ședință de familie’

La un moment dat, Leonard Doroftei spunea că
cei doi copii ai lui au ales Canada. Acesta povestea că au avut o ședință în
familie în urma căreia s-a decis locul spre care să își îndrepte pașii.


„Am avut o ședință de familie.

Eu am fost pentru Ploiești, nevasta pentru București, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanță. Însă acum nu mai este vorba despre mine sau despre soția mea, ci de viitorul copiilor mei’, spunea Leonard Doroftei cu ceva vreme în urmă.

Sursa Foto: Facebook