De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la nunta fiului ei: „Am rămas șocată, că nu am crezut că vorbesc cu el”

.

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la nunta fiului ei. În luna iulie 2022, fiul artistei, Vicențiu, s-a căsătorit cu iubita lui, Alina, după câțiva ani de relație. Anunțul căsătoriei a fost făcut chiar de către solistă, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Pentru că fiul său s-ar fi arătat deranjat de postarea făcută, Nicoleta Voicu a decis să se excludă de la evenimentele care vor avea loc în viața lui. Iată ce declarații a făcut artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii iulie, Nicoleta Voicu anunța, cu marie bucurie, faptul că va deveni soacră mare. Totodată, solista susținea că nu va cânta la nunta fiului ei, motivând că cei doi soți trebuie să se afle în centrul atenției. Recent, artista a declarat faptul că nu a participat la cununia civilă a lui Vicențiu, explicând, totodată, și motivele pentru care a luat această decizie. Se pare că totul are legătură cu postarea în care a anunțat căsătoria celor doi.

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la nunta fiului ei. În urmă cu ceva timp, solista susținea că ascunde unele regrete în suflletul ei, printre care se numără și divorțul, fiind conștientă că i-a adus multă mâhnire băiatului său, Vicențiu.


Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit în cimitir. Cum au reacționat cei doi foști iubiți:'Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș'

Citește și: Ce regim strict ține Nicoleta Voicu. Solista a fost la un pas de moarte:'Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață'

Citește și: Cum arată acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea primului sezon „Vocea României Junior’.În ce relații a rămas cu Marius Moga

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:'Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!'


De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la nunta fiului ei

După ce a anunțat public căsătoria fiului ei, Nicoleta Voicu a fost sunată de acesta și s-ar fi arătat deranjat de postarea făcută. Aceasta l-a acuzat pe Vicențiu că i-ar fi vorbit pe un ton nepotrivit, motiv pentru care a decis să nu mai ia parte la cununia civilă.

„A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, ca orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv ‘Am ajuns și soacra mare. Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de las apariția articolului și am primit un telefon, de la fiul meu, în care s-a aratat supărat pentru postarea făcută.


Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el’, a declarat artista pentru Antena Stars.


„M-au făcut una cu pământul’

Nicoleta Voicu a mărturisit că a fost supusă la grele încercări în ultima perioadă. Aceasta a simțit o distanțare între ea și membrii familiei, ceea ce i-a provocat multă tristețe.

„Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți și eu, care am fost nevoită să iau viață de la zero’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook