De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital: „Aveam tensiunea foarte mică și...”

.

Bianca Drăgușanu a ajuns, în cursul zilei de luni, pe mâna medicilor, după ce a acuzat o stare de rău care a dus până la leșin. Iubita lui Gabi Bădălău s-a filmat când primea ajutor de la cadrele medicale, la urgență. Se pare că totul s-a întâmplat atunci când s-a întors dintr-o mică vacanță pe care a petrecut-o pe litoral.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce și-a ținut fanii câteva ore pe jar, fără să îi informeze despre starea ei de sănătate, marți Bianca a decis să pună capăt tăcerii. Vedeta povestește că, deși i-a fost foarte rău, se simte foarte puternică și știe că își va reveni.


„Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie. Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă. După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii’, a declarat Bianca, potrivit Impact.ro.


Bianca Drăgușanu a intrat la regim

După acest eveniment, Bianca a decis că trebuie să ia imediat măsuri, mai ales la capitolul alimentație, pentru că, aparent, în ultima vreme a fost destul de neglijentă cu privire la acest aspect al vieții.

„O s-o las mai moale cu cartofii prăjiți ai Sofiei. Mama îi face ei, ea nu-i termină pe toți din farfurie și îi mănânc eu. Iau vitamina C și magneziu și trebuie să mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control.


Chiar și în ziua în care mi-a fost rău, am trecut pe la atelier, dar nu am putut sta prea mult. Trebuie să ajung și la sală, nu am mai fost de câteva zile. Sunt mult prea puternică, coprul îmi transmite asta. Eu și când nu mai pot, tot mai pot’, a mai spus vedeta, potrivit aceleași surse.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre apariția de la emisiunea Din Dragoste: „Lumea mă judecă, dar…


Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei au ajuns pe perfuzii!

Citește și: Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Ce a făcut Bianca în weekendul dinaintea incidentului

În weekend-ul care tocmai a trecut, vedeta a avut parte de câteva seri de neuitat. Sâmbătă, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a mers în celebra stațiune Mamaia, unde a petrecut de zor alături de mai mulți prieteni.

Șampania n-a lipsit de la masa ei, iar vedeta n-a stat deloc pe scaun. A dansat non-stop. La un moment dat, însă, în timp ce se filma în club, blondina a transmis niște mesaje cu subînțeles, care păreau să fie direcționate către mama lui Gabi Bădălău: ‘O pup pe mă-ta! / Mă-ta ce zice? E fericită? / Vă pup pe amândoi! / Mă-ta are coc ca mine? / Tot pentru mă-ta (n.r. o melodie)’, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.


Dar, atunci când distracția s-a încheiat, o dată ajunsă la hotelul unde era cazată, Bianca a decis să plece acasă dintr-un motiv care pe unii i-ar mira: „Când am ajuns după 3 noaptea în cameră, am vzut că nu sunt jaluzele. Eu nu suport lumina când vreau să mă odihnesc…

Așa că m-am întors la București, împreună cu prietena mea, ea a condus’, a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționate mai sus.


S-a înfometat pentru a slăbi 16 kilograme

Acum mai mult timp, Bianca Drăgușanu a făcut o greșeală care ar fi putut să o coste sănătatea. Înfometându-se, aceasta a slăbit 16 kilograme. Decizia pe care a luat-o la vremea respectivă nu a fost tocmai în regulă pentru sănătate.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54!

Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială.


Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte’, spunea ea într-un interviu.