De ce a divorțat Sonia Trifan de Andrei Neagoe. Cum a încercat să-și salveze căsnicia: „Chiar m-am speriat și...”

.

Sonia Trifan, motivul divorțului de Andrei Neagoe. În luna ianuarie a anului trecut, creatoarea de modă și fotbalistul au divorțat la notar, pe cale amiabilă. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani și și-au dorit să fie cât se poate de discreți cu privire la separarea lor. Recent, Sonia Trifan a făcut o serie de declarații despre divorțul de fotbalist, susținând că a traversat o perioadă extrem de dificilă. Iată cum se simte acum designer-ul vestimentar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Sonia Trifan, motivul divorțului de Andrei Neagoe. Sonia Trifan și Andrei Neagoe au făcut cununia civilă în anul 2016, iar un an mai târziu s-au cununat religios. După cinci ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, așa că au divorțat la notar. La acea vreme, creatoarea de modă susținea că separarea a intervenit din cauza diferențelor de mentalitate, subliniind că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate. Recent, Sonia Trifan a făcut noi declarații despre modul în care a afectat-o divorțul, mărturisind că se simte mai bine și că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă.


Creatoarea de modă a susținut că s-a separat de fotbalist cu doi ani înainte de a depune actele de divorț. În tot acest timp, aceasta a încercat să resusciteze relația, însă fără niciun rezultat.

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Sonia Trifan de Andrei Neagoe:'Nu am putut să mă…'

Citește și: Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe:„Ne vedem zilnic și… niciodată să nu spunem niciodată’ 


Citește și: Cristina Țopescu va fi din nou la TV, chiar și după moartea sa.Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…’

De ce a divorțat Sonia Trifan de Andrei Neagoe

Creatoarea de modă a susținut că se simte mult mai bine, la aproape un an de la divorț. Aceasta va petrecere Crăciunul cu familia, iar noaptea dintre ani o va petrece cu prietenele sale.


„Având în vedere că anul acesta sunt primele sărbători pe care le petrec după divorț, sunt, într-adevăr, extrem de încântată. Deja mă simt bine, este bine. Încep să simt febra sărbătorilor…. Căci în anii trecuți n-am simțit sărbătorile deloc. Crăciunul îl voi petrece cu familia. Va veni toată familia la București. Pentru asta mă bucur extrem de mult. Bineînțeles, Revelionul îl voi petrece cu toate prietenele mele și, sincer, abia aștept. Vor fi niște sărbători pe care mi-am dorit să le am și, în sfârșit, acum este perfect, este bine!’, a declarat aceasta, potrivit fanatik.ro.


„Eu cu fostul meu soț am fost doi ani despărțiți’

Sonia Trifan a recunoscut că primele luni după divorț au fost extrem de dureroase. Se pare că fotbalistul și creatoarea de modă se despărțiseră cu mult timp înaintea divorțului.

„Eu cu fostul meu soț am fost doi ani despărțiți și abia după doi ani eu am încercat să fac public acest lucru. Deci, vă dați seama că doi ani am ținut cât am putut ascuns de ochii presei, pentru că nu mi-am dorit acest lucru. Îmi doresc ca oamenii să mă placă în calitate de designer vestimentar, nu ca și Sonia Trifan divorțată sau băgată în tot felul de scandaluri.


Într-adevăr, mi-a fost foarte greu. Recunosc, foarte greu, cu toate că am avut parte de oameni extraordinari de buni în jurul meu. Cei din presă au fost blânzi cu mine, lucru total neașteptat… Pentru că știm cât de ușor se poate exploata un subiect de scandal’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Mai mult de atât nu am putut face’

Sonia Trifan a recunoscut că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a repara relația cu Andrei Neagoe. Se pare că eforturile acesteia au fost în zadar și a decis să pună punct atunci când viața sentimentală îi afecta cariera.

„Nu știu, cred că, inevitabil, majoritatea trăiesc un divorț sau o despărțire în această viață cu totul că eu mi-am dorit ca relația cu fostul soț să funcționeze. Am făcut tot ce putea să fie uman și inuman, dar, în momentul în care orice ai face nu funcționează, cred că suntem liberi să ne trăim viața în continuare. Îmi afecta foarte mult și jobul și profesia, și în acel moment chiar m-am speriat și mi-am dat seama că trebuie să pun punct. Știm foarte bine că viața sentimentală se răsfrânge asupra profesiei.


Mi-am spus stop, pentru că până la urmă profesia mea e tot ce am eu și am depus tot efortul în cariera mea să fac lucrurile bine, să le fac în timp. Din păcate, dacă nu a funcționat relația, mai mult de atât nu am putut face. Și, credeți-mă, când spun mai mult de atât a fost foarte mult tot ce am făcut’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Arhiva Viva!