Adevăratul motiv pentru care Amna a divorțat după 12 ani: "Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor"

.

În urmă cu fix trei ani, Amna divorța de soțul ei, după o relație de 12 ani și o căsnicie de 9, iar decizia i-a uimit pe fanii ei pentru că, din exterior, părea că se bucură de o familie fericită și au împreună un copil. Ei bine, Amna a dezvăluit acum adevăratul motiv pentru care a divorțat, unul de viață și de moarte, conform spuselor sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În iulie 2019 s-a aflat că Amna a divorțat după 9 ani de căsnicie și 12 ani, în total, alături de fostul soț. La vremea aceea, Amna spunea că lipsa de comunicare a ucis dragostea dintre ei, însă nu a vorbit concret despre ce a fost vorba. Acum, 3 ani mai târziu, cântăreața face lumină și spune că a fost o chestiune de viață și de moarte.

De ce a divorțat Amna


Amna a dezvăluit care a fost momentul exact în care a înțeles că ea și Cristi Mușat nu mai pot continua împreună. Cântăreața și fostul soț nu se mai înțelegeau de mult timp, însă nu și-a găsit curajul să plece din relație până când un medic a avertizat-o că-și pune viața în pericol.

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.


La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă. 

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie’, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 45 de ani.Poze sexy din Maldive

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt/ EXCLUSIV


Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta

Amna spune că a îndurat multe înainte de divorț

Amna a mărturisit că nu mai era respectată de către soțul său și acum nu consideră că a fost iubită. Vedeta s-a simțit trădată atunci când bărbatul nu a încercat să o recucerească, ba chiar și-a făcut o nouă relație la doar câteva luni după ce s-au despărțit.

„Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult‘, a declarat Amna.


Cântăreața spune că și fiul ei era afectat de tensiunea din familie.

„Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri’, a spus Amna.


Amna spune că ea și fostul soț s-au iubit foarte mult

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi.

Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală’, spunea Amna, anul trecut, în emisiunea prezentată pe YouTube de Roxana Nemeș.


Amna are acum numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț.

„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.

Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem’, a mai spus artista.