David Popovici împlinește astăzi 18 ani. Ce mesaj special a primit, de majorat: „Îți mulțumim pentru toate...”

 Dumitrache Laura
.

David Popovici împlinește astăzi 18 ani. La doar 10 ani a a bătut primul record mondial, iar câțiva ani mai târziu a câștigat trei medalii de aur la Mondialele de natație. Campionul a primit un mesaj special în ziua în care a devenit major.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

David Popovici împlinește astăzi 18 ani. Lumea sportului din România îl sărbătorește pe înotătorul care a câștigat 11 medalii de aur la Campionatele Mondiale și Europene, atât la seniori, cât și la juniori.

davidn popovicidavidn popovici

David Popovici a surprins o lume întreagă cu performanțele sale. A cucerit 13 medalii la cele patru mari competiții la care a participat, iar dintre acestea 11 au fost de aur. David Popovici este deținătorul recordului mondial la 100 metri liber.

Citește și: Cine este tatăl lui David Popovici și cu ce se ocupă.E expert în marketing

Citește și: Tot ce nu știai despre David Popovici, cel mai rapid înotător al planetei.A stabilit primul record la 10 ani

Citește și:Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic'

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

David Popovici împlinește astăzi 18 ani

David Popovici, sportivul anului, împlinește astăzi, joi, 15 septembrie, 18 ani. David a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea natației. Anul acesta a câștigat 13 medalii la cele mai cunoscute competiții, dintre care 11 sunt de aur.

A uimit lumea natației cu dubla de aur realizată în probele de 100 și 200 de metri liber la Mondialul de seniori. Toate performanțele au fost realizate într-un interviu de două luni jumătate. La vârsta de 9 ani a început să se antreneze la Aqua Team București cu Adrian Rădulescu, fost înotător, specializat în înot. Clubul CS Dinamo, la care este legitimat sportivul, a anunțat că David va fi sărbătorit la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri.

Ce mesaj special a primit, de majorat

Pe contul de Facebook al FRNPM-Federația Romana de Natatie și Pentatlon Moden a fost postat un mesaj special pentru David Popovici, cu ocazia zilei de naștere.

La Mulți Ani', David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta. David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului. Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă. David Popovici își serbează azi ziua de naștere. Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber.

Campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani. „La mulți ani', David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese', se arată în mesajul postat e FRNPM pe Facebook.

David Popovici a devenit idolul tinerilor din întreaga lume

David Popovici a devenit un idol pentru tinerii din întreaga lume. Energia, ambiția și munca de care a dat dovadă i-a determinat pe mulți tineri să îl ia ca pe un exemplu. David Popovici a avut alături de el oameni care au muncit alături de el și i-au dorit binele. Pe lângă calitățile sale sportive, David a dovedit că are un suflet mare, fiind implicat în multe acte caritabile.

Am fost educat de mic, de către părinţii mei. Că cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci, indiferent de cât de influent sau bogat eşti, să nu uiţi să faci bine. Nu spun că sunt cel mai influent sau cel mai bogat. Dar sunt într-o poziţie în care pot să îi ajut pe foarte mulţi', a spus David pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton