David Bowie a încetat din viaţă la 69 de ani

 Florentina Liutic
.

Legendarul artist David Bowie a murit duminică la vârsta de 69 de ani după ce timp de 18 luni a luptat împotriva cancerului de care suferea.

 

david

 

Tragica dispariţie a cântăreţului a fost anunţată pe Facebook şi confirmată de fiul lui, Duncan Jones, care a publicat o fotografie emotionanta din copilarie in care apare alaturi de David.

 

„David Bowie a incetat din viata linistit, inconjurat de familie, dupa o lupta de 18 luni cu cancerul. In vreme ce multi dintre voi veti impartasi aceasta durere, va cerem sa respectati intimitatea familiei in aceasta perioada indurerata.', este anuntul care a aparut pe pagina sa de Facebook si despre care s-a crezut initial ca este o farsa, la fel ca toate celelalte care mai aparusera despre el.

 

CYa6hjaWEAEzMMK

 

David Bowie împlinise vineri, pe 8 ianuarie, 69 de ani, iar primul extras, „Lazarus', de pe ultimul lui album, „Blackstar', îi fascinase deja pe fanii marelui cântăreţ.

 

Din 1992, David era casatorit cu top modelul Iman, impreuna cu care a avut o fiica. Toată lumea crede că mariajul dintre un star rock şi un top model este maximul. Ei, bine, aşa este!', spunea Iman.

 

De-a lungul celor 40 de ani de cariera, David Bowie a vândut peste 140 de albume. „Blackstar', cel de-al 28-lea album, a fost lansat vineri, în ziua în care împlinea 69 de ani, şi cu 2 zile inainte de moartea lui. David Robert Jones, pe numele lui adevarat, şi-a câstigat faima în 1969, o dată cu lansarea hit-lui „Space Oddity'. În 971 şi-a lansat primul album, „The man who sold the world'. Fascinant, contradictoriu, mare amator de artă şi modă, David Bowie s-a reinventat în permanenţă şi a influenţat numeroşi artişti.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton