David Beckham – Dezvăluiri despre felul în care îşi creşte cei 4 copii

.

După ce a fost onorat la gala UNICEF, David Beckham a fost invitat în platoul emisiunii „ Entertaiment Tonight' unde a vorbit despre cei 4 copii ai săi.

 


Tatăl a 3 băieţi şi a unei fetiţe, David se comportă diferit cu copiii lui, după cum el însuşi a mărturisit. „Brooklyn este la vârsta la care poate să aibă prietene pentru că are 16 ani. Suntem părinţi severi, la fel cum sunt şi alţi părinţi’.

 

Cât despre Harper, fiica lui în vârstă de 4 ani, David recunoaşte că lucrurile vor sta cu totul altfel. „Nu spun că o iubesc mai mult, dar băieţii sunt independenţi. Nu as lăsa-o să iasă. Ar fi ca o prinţesă într-un turn’, a glumit fostul fotbalist în vârstă de 40 de ani.


 

David a mai declarat că este mult mai sever cu băieţii decât cu Harper care îi topeşte inima. „Nu am nicio putere asupra ei. Îmi iubesc copiii în acelaşi fel, dar sunt mai sever cu băieţii şi din cauza asta am probleme cu soţia mea’.

 

Asadar, în familia Beckham, lucrurile sunt împărţite: în timp ce Harper este fata lui tata, Victoria le ţine partea celor 3 băieţi ai ei. Totuşi, David este foarte apropiat de băieţii lui, nu puţine fiind imaginile din care reiese cât de mult îi iubeşte.


 

Foto: Hepta, Instagram