David Beckham are un tatuaj adorabil făcut de fetiţa lui de 4 ani

 Florentina Liutic
.

David Beckham are între 30 şi 40 de tatuaje, în funcţie de felulin care le numeri, iar fostul fotbalist nu pare să vrea să se oprească.

 

Dupa ce recent şi-a completat tatuajul de pe gât dedicat lui Harper cu un trandafir, David are acum un nou tatuaj. Este vorba de un desen adorabil reprezentând o fetiţă cu braţele larg deschise şi foarte zâmbăreaţă, iar cea responsabila este chiar Harper, fetiţa lui de 4 ani.

 

„Harper este o artistă adevărată', a scris Victoria Beckham, dezvăluind noul tatuaj al lui David, care a fost realizat chiar în palma acestuia.

 

Şi asta nu e tot. David a publicat şi el o fotografie cu noul tatuaj în care lângă fetiţă apare desenată şi o inimioară, dar şi o a doua fotografie cu un alt tatuaj. Este vorba de o declaraţie de dragoste din partea celor trei băieţi ai lui. „Te iubim, tată!' este mesajul lui Brook­lyn, Romeo şi Cruz, pe care David îl va purta de acum înainte cu el.

 

Fotbalistul şi-a manifestat şi el dragostea pentru familia lui minunată, tatuându-şi până acum numărul „99', anul în care s-a casătorit cu Victoria, dar şi „Harper' sau „Pretty Lady'. De asemenea, David are tatuate pe spate numele celor trei băieţi ai lui, iar lista pare deschisă în continuare.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton