Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au Talent 2022, a trecut în etapa următoare la America's Got Talent: All Stars: „Ești o combinație între Nadia Comăneci și...”

 Ifrim Georgiana
.

Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au talent 2022, a trecut în etapa următoare la America’s Got Talent: All Stars. Câștigătorul Românii au talent 2022 a decis să-și încerce norocul și în străinătate și a urcat urcat pe scena celebrului show american. Acesta i-a impresionat pe membrii juriului cu talentul său și s-a calificat în etapa următoare a competiției. Iată ce au spus cei trei jurați despre acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au talent 2022, a trecut în etapa următoare la America’s Got Talent: All Stars. Darius Mabda este câștigătorul celui de-al treisprecezelea sezon al emisiunii „Românii au talent'. Tânărul dansator a intrat în posesia marelui premiu de 120.000 de euro, la care se adaugă și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Adolescentul și-a descoperit pasiunea pentru dans la vârsta de opt ani, atunci când încerca să imite dansurile văzute la televizor. În cele din urmă, părinții acestuia l-au înscris la diferite workshop-uri, iar dansatorul a obținut nenumărate premii la competițiile de dans din țară, dar și din străinătate.

da-9da-9

Darius Mabda a trecut în etapa următoare la „America’s Got Talent: All Stars'. După ce a câștigat „Românii au talent' și a devenit cunoscut de o țară întreagă, dansatorul a decis să facă un pas înainte în carieră și s-a înscris la formatul american al emisiunii de talente. Prestația acestuia i-a impresionat pe membrii juriului, care și-au exprimat admirația profundă pentru talentul său.

Citește și: Ce se întâmplă cu Darius Mabda, după ce a câștigat Românii au Talent, sezonul 12: „Îmi doresc să…”

Citește și: Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent, sezonul 12: „Cel mai mare vis al meu…”

Citește și: Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. Nepoata regelui Charles a anunțat când va naște: „Familia regală este încântată'

Citește și: „Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…”. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au talent 2022, a trecut în etapa următoare la America’s Got Talent: All Stars

Vizibil emoționat, Darius Mabda a urcat pe scena de la „America’s Got Talent: All Stars' și s-a prezentat în fața juraților și a telespectatorilor. Încă de la primele mișcpri de dans, tânărul a cucerit publicul american, iar, în final, l-au aplaudat în picioare.

„Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Mă numesc Darius, am 14 ani, sunt din România și dansez. Sunt foarte emoționat pentru că aici e cea mai mare scenă din lume. M-am uitat la America are talent de când eram mic', a spus Darius, imediat cum a pășit pe scenă.

Cum au reacționat membrii juriului

Juriul format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Darius Mabda. Potrivit regulamentului concursului, în cadrul show-ului american pot participa și câștigătorii din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „Got Talent'.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut', a spus Howie Mandel după prestația lui Darius de la AGT.

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine', a spus și SImon Cowell.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat', a comentat Heidi Klum, care l-a aplaudat pe Darius în picioare.

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton