Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu: "Continuă să-ți iei singură buchete de flori"

 Dumba Gabriela
.

Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, iese la atac după ce Bianca Drăgușanu a tot provocat-o în ultima perioadă. În timp ce bărbatul pe care îl au în comun este în arest, Daria și Bianca s-au tot șicanat în mediul online, iar de data asta lovitura îi aparține rusoaicei, care a ironizat-o pe fosta ei rivală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu Alex Bodi după gratii, Daria Radionova a rămas în România pentru a-i ține sub control afacerile. De multe ori, mesajele postate adesea de rusoiacă au sunat ca o săgeată subtilă la adresa Biancăi Drăgușanu, însă în ultima sa intervenție pe Instagram, Daria a dat cărțile pe față.

Până acum, războiul dintre cele două dive cu care a jonglat Alex Bodi în ultima perioadă a fost unul subtil, în care își trimiteau mesaje cu subînțeles în online. Dariei se pare că i s-a umplut paharul și a trecut la atac.

Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață', a fost o parte din mesajul Dariei, aluzie la florile pe care le-a postat Bianca pe Instagram, cu tot cu inimioară atașată.

La rândul său, și Daria luptă în războiul acesta al declarațiilor de dragoste virtuale și a postat o un mesaj romantic, aparent pentru Alex Bodi: „Dragostea adevărată nu înseamnă să fim inseparabili. Înseamnă să fim separați, dar nimic să nu se schimbe!”.

Bianca Drăgușanu, replică usturătoare pentru Daria

La scurt timp după ce Daria Radionova a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că își face cadouri singură, fosta soție a milionarului a reacționat, deranjată de afirmațiile actualei iubite a lui Alex Bodi. Blondina a încercat să fie subtilă, dar nu e un secret pentru nimeni la cine s-a referit, războiul dintre ea și Daria de pe rețelele de socializare fiind deja unul cu ștate vechi.

'Nu dați vina pe un clovn pentru că este un clovn. În schimb, continuați circul', a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu.

Deși a afirmat că a blocat-o deja pe Bianca pe toate rețelele de socializare, cu siguranță iubita lui Alex Bodi a fost pusă la curent cu cel mai nou comentariu al fostei soții a afaceristului.

Daria Radionova (3)Daria Radionova (3)

Slavă Domnului că sunt și oameni care mă susțin în toate și înțeleg că cineva vrea să plec din această țară și îmi strică dispoziția. Dar, cum vedeți, în zadar!”, a mai scris Daria pe Instagram.

De la ce a pornit scandalul între cele două femeie din viața lui Bodi, Daria și Bianca

În urmă cu câteva luni, s-a zvonit prima oară că Alex Bodi ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu Daria. De atunci, actuala iubită și fosta soție a celebrului afacerist sunt la cuțite și și-au aruncat replici dure una celeilalte în diferite postări pe rețelele de socializare.

Recent, rusoaica a susținut pe contul de Instagram că, așa zisa sa rivală, Bianca Drăgușanu, ar folosi prea mult filtrele de pe Internet pentru a-și edita chipul în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

'Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul', i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews.

Citește și:

Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: „Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte”

Bianca Drăgușanu, mamă pentru fiica lui Alex Bodi, în timp ce el se află după gratii! Ce surpriză i-a făcut Selenei

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: „Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii”. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton