Daniela Gyorfi, despre drama care i-a marcat copilăria: „Când aveam 10 ani....” / Îţi vor da lacrimile!

.

Pe Daniela Gyorfi, fanii o ştiu fericită şi împlinită, dar copilăria i-a fost marcată de o dramă căreia nu foarte multă lume i-ar fi putut face faţă. Când avea doar 10 ani, mama ei a paralizat şi artista a trebuit să aibă grijă de ea. Daniela Gyorfi s-a maturizat mai devreme decât alţi copii şi, privind acum în urmă, nu poate spune că îşi aminteşte cu bucurie despre anii de şcoală.

„Când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală, am stat la internat la George Enescu un an de zile, până m-am mutat cu mama mea în spital.


Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere, că am mers nu ştiu unde. Pe naiba, nu am mers nicăieri.  

Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu am fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună, voiam să iau BAC-ul!

Eu aveam fire de artist, aveam ureche muzicală. La George Enescu am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relaţii', a povestit Daniela Gyorfi la Star Matinal.

Acum, Daniela Gyorfi îşi reaminteşte perioada şcolii, la cu totul alt nivel însă, împreună cu fiica sa, Maria.


Mama Danielei Gyorfi s-a stins din viaţă în septembrie, 2013, la Spitalul Clinic de Urgenţă, unde fusese internată cu o săptămână în urmă. Anica Gyorfi, care de mai bine de 30 de ani suferea de o paralizie a picioarelor, intrase în comă  cu câteva zile înainte.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă descoperiseră, cu două luni înainte, că mama Danielei suferea de cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze şi la ficat.