Daniela Crudu şi operaţiile estetice, o poveste fără sfârşit. Cum s-a transformat Cruduţa în ultimii 10 ani

.

Dacă peste noapte ar apărea noi operații estetice, cu singuranță Daniela Crudu și-ar oferi trupul pentru experiment.  Au trecut 10 ani de când Daniela Crudu a apărut prima dată pe sticlă, ca şi vecină a matinalilor Răzvan şi Dani, însă personajul de atunci, ale cărei apariţii sexy au propulsat-o imediat pe prima pagină a tabloidelor, nu prea mai are nici o legătură cu cel de astăzi, operatiile estetice fiind, se pare, hobby-ul preferat al Cruduţei.

 


 

Dacă implantul mamar a fost primit cu aplauze de către fanii bărbaţi ai asistentei matinalilor şi, mai apoi, a lui Capatos, la show-ul de noapte de la Antena 1, restul intervenţiilor estetice nu au fost la fel de bine tolerate de către admiratorii brunetei. Cei care s-au îndrăgostit de chipul neatins de bisturiu al Danielei îi reproşează vehement, pe reţetele de socializare, la fiecare fotografie postată, ca operaţiile estetice fără număr au transformat-o în altă femeie, simţul umorului fiind singurul lucru pe care l-a mai păstrat în timp.


Deşi nu a împlinit încă 30 de ani, Daniela Crudu recunoaşte că apelează frecvent la terapii estetice menite să-I întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi. Însă, Crudutu nu s-a limitat la atât. A bifat, în timp, şi o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Cât despre buze, acestea au crescut exponenţial în volum, iar faţetele dentare au contribuit şi ele la schimbarea completă a chipului Cruduţei.


Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.’, declara Daniela, în apărarea ei, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, în urmă cu doi ani.


 

Daniela Crudu, refuzată de medici pentru o operație estetică

 

Tabloidele au scris, de-a lungul anilor și despre intervențiile estetice din zona bustului, Daniela Crudu dorindu-și sâni din ce în ce mai mari. Se vorbea, la un moment dat, că bruneta își va schimba din nou silicoanele, cu unele și mai mari, însă medicii i-au explicat că se va confrunta cu probleme serioase ale spatelui dacă nu renunță la idee. Crudu i-a uimit pe medicii esteticieni și când le-a propus să le fie pacient pentru îndepărtarea chirurgicală a grăsimii de pe abdomen și, atenție, coaste. A fost refuzată categoric, cu îndemnul de a se apuca de sport dacă vrea un corp perfect tonifiat pentru că bisturiul nu poate construi pătrățele pe abdomen.