Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința: „Se vinde cu tot cu...”

.

Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Pe rețelele de socializare, bruneta a anunțat că vinde apartamentul în care a locuit în ultimii ani. Imobilul este situat în Drumul Taberei și are o suprafață de 88 de metri pătrați. Iată cum arată locuința acesteia și ce preț de vânzare are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Fosta asistentă TV a decis că e timpul pentru o schimbare în viața sa, motiv pentru care își vinde apartamentul de lux din Drumul Taberei și se mută într-o altă locuință. Anunțul a fost făcut chiar de brunetă, pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat o serie de fotografii cu locuința sa, un imobil spațios, situat la parter, care dispune și de o terasă închisă. Daniela Crudu a stabilit deja un preț de vânzare al apartamentului de 88 de metri pătrați, care mai poate fi negociat.


Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Ultima perioadă a fost una marcată de schimbări pentru fosta asistentă TV. Acum, aceasta a decis că are nevoie de un nou început, motiv pentru care se va muta într-o altă locuință.

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu:„Ea a fost ani de zile la noi la emisiune’


Citește și: După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans:„Îmi face chiar soțul pozele’. Care e motivul

Citește și: Ce blondă sexy din showbiz a cucerit Bogdan Mocanu:'Este un bărbat atent și frumos'

Citește și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a pozat fără sutien, la 22 de ani:'Când ne gândim la sâni trebuie să fie despre…'

Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare

Pe contul său de Instagram, bruneta și-a anunțat fanii că își vinde apartamentul de lux din Drumul Taberei. Aceasta a atașat și o serie de fotografii cu locuința, susținând că în prețul de vânzare este inclus și mobilierul.


„Îmi vând apartamentul! Se vinde cu tot cu mobilă’, a scris aceasta.

Anunțul vânzării a fost publicat și pe un site imobiliar și sună în felul următor: „Imobilul este situat la Parter (înalt), blocul având și Demisol, cu o suprafață utilă de 77 mp și terasă închisă de 10, 73 mp, construit în anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern.


Apartamentul se pretează atât pentru locuit, dar și pentru spațiu comercial/firma/cabinet, datorită poziției cât și pentru faptul că este situat la parter și beneficiază de acces direct din stradă. Prețul din lista este negociabil’.


Ce preț de vânzare are apartamentul

Potrivit site-ului unde a fost postat anunțul de vânzare, prețul apartamentului Danielei Crudu se ridică la suma de 99.000 de euro. Cu toate acestea, se menționează că prețul este negociabil. Bruneta nu a dezvăluit detalii despre viitoarea sa locuință.

De ceva timp, Daniela Crudu a renunțat la televiziune, iar acum are un cont pe OnlyFans. Cei care doresc să vadă conținutul postat de aceasta trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 20 de dolari.


„Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție de OnlyFans, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.

Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul, și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez’, a mărturisit Cruduța pentru cancan.ro.

Sursa foto: Instagram