Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au filmat viitorii părinți

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. În urmă cu puțin timp, fosta asistentă TV  a publicat un videoclip cu tatăl fetiței ei. Până acum, aceasta a fost discretă cu privire la relație și nu a postat nicio fotografie de cuplu, susținând că bărbatul este mai rezervat în privința aparițiilor publice. Acum, viitorii părinți s-au filmat împreună și au fost surprinși într-o ipostază inedită. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu și iubitul ei formează un cuplu de aproximativ un an. Bărbatul este un afacerist român în vârstă de 27 de ani, iar de câțiva ani buni locuiește în Suedia. Până acum, fosta asistentă TV nu a postat nicio fotografie cu tatăl fetiței ei, susținând că acesta este o fire mai discretă și nu se dă în vânt după lumina reflectoarelor. Bruneta a mărtursit că a fost cucerită rapid de simplitatea și naturalețea iubitului ei. Recent, aceasta a încărcat un videoclip cu acesta, spre surprinderea celor care o urmăresc.

dan10dan10

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. Deși nașterea va avea loc în luna mai, bruneta a ales deja numele fetiței ei, respectiv Daiana. Aceasta va naște în România și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe.

Citește și: Când și cum va naște Daniela Crudu. Vedeta va avea o fetiță:”Este sută la sută…”

Citește și: Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu:„Țip din orice, mă enervez din orice'

Citește și: Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț:„Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că…'

Citește și: „N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte”.Ce a pățit Ilinca Vandici în vacanța din Mexic

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei

Pe contul său de Instagram, fosta asistentă TV a postat un videoclip cu tatăl fetiței sale. Iubitul brunetei este cel care ține telefonul în mână și filmează, în timp ce viitoarea mămică se mângâie pe burtica de gravidă.

În mai multe rânduri, Daniela Crudu a fost întrebată despre iubitul ei, având în vedere faptul că cei doi nu au avut apariții publice împreună, dar nici imagini de cuplu pe rețelele de socializare. Aceasta a susținut că nu este benefic să-ți expui relația în mediul virtual, cu atât mai mult cu cât partenerul ei este o „fire discretă'.

Bărbatul are vârsta de 27 de ani și locuiește în Suedia. Prima întâlnire dintre acesta și Daniela Crudu a avut loc la o petrecere și au mai bine de un an de când formează un cuplu.

Fosta asistentă TV va avea o fetiță

În urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a anunțat că va avea o fetiță. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni televizate, acolo unde viitoarea mămică a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru bebelușul ei.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea', a declarat Daniela Crudu în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu circa trei săptămâni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton