Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor: "Singura regie ținea de partea de..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Dependent de adrenalină, Daniel Pavel, carismaticul prezentator al „Survivor (Kanal D), s-a potrivit perfect în peisajul din Republica Dominicană. Însă chiar și el a fost luat prin surprindere de provocările competiției, despre culisele căreia ne-a povestit cu obiectivitatea
observatorului din proximitatea concurenților. Domnul Dan, cum era alintat de către concurenți, ne-a vorbit despre Zanni, câștigătorul Survivor, care a fost deopotrivă iubit și contestat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După încheierea „Survivor, au apărut și inevitabilele comentarii din partea „haterilor, care l-au contestat pe Zanni și au spus că totul a fost regizat… Am vrea o opinie obiectivă din partea cuiva care a fost în mijlocul evenimentelor.

Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021. Eu nu cred în acest cuvânt „hater, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut. Nu cred că există ură cu adevărat. Sunt telespectatori pătimași și le-aș mulțumi și pe această cale pentru incredibila lor capacitate de a rămâne amorsați pe noi, pe ceea ce se întâmpla acolo.

Daniel-Pavel-Zanni-1Daniel-Pavel-Zanni-1

Daniel Pavel: „Survivor implică o regie în termeni de televiziune'

„Survivor România este un format de televiziune cu reguli clare, ceea ce implică și o regie, este singura modalitate prin care poți reda complexitatea trăirilor, a probelor, prin care poți urmări evoluția concurenților și a concursului și transmite emoția acasă, dar este o regie în termeni de televiziune.

„Survivor România a câștigat inimile publicului din România prin autenticitate și intensitatea trăirilor, tocmai prin faptul că totul este atât de real. Totul acolo este hiperbolizat, nervii sunt întinși la maximum, toate instinctele de supraviețuire sunt în alertă. Eliminările și evoluția concurenților au fost decise de două mari componente: felul în care ei au
performat și relaționat pe traseu și în camp și voturile publicului.

Eliminările au fost făcute exclusiv de Marele Public. Singura regie ținea de partea de set, de ceea ce este specific unui show de televiziune.

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni:„Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre relaţia cu Ana Porgras:”Nu e greșit să iubești pe cineva, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Cum a perceput Daniel Pavel momentul critic din echipa Faimoșilor

Bănuiesc că au fost și momente în care ți-a fost greu să gestionezi conflictele dintre concurenți. Îți amintești vreunul anume?

Da, a fost momentul în care experiența marilor arene fotbalistice a fost acolo cu noi. Este vorba despre momentul critic din echipa Faimoșilor în care protagoniști au fost Ștefan, pe de o parte, și Sebi și Zanni, pe de altă parte. Și-au spus ce au avut de spus, Ștefan s-a întors către ei și acela a fost un moment în care a apărut un mic angajament fizic.

Mai avuseseră loc niște mici clinciuri între concurenți, dar, în acest conflict, băieții erau epuizați. Eram la traseu de noroi, unul greu. Toate momentele îmi dădeau o ușoară amărăciune pentru că vedeam cât de bine intenționați sunt, că realmente trag la aceeași căruță. Era genul de situație în care îți dorești să oprești timpul, să oprești substanța sufletelor lor și să spui: băieți și fete, e bine!

Daniel Pavel: „Zanni are un spirit ludic extraordinar'

Ați avut parte, cu siguranță, și de momente care v-au descrețit frunțile… O întâmplare amuzantă ai pentru noi?

Amuzante erau quizz-urile. Au fost momente în care am râs cu lacrimi. Oricât de greu luptau pentru o recompensă, reușeau să creeze momente cu adevărat hilare. Zanni are un spirit ludic extraordinar, Jador cu celebrul lui dans cu ananasul. Fetele reușeau să facă față foarte bine situațiilor de stres și se duceau către amuzament.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton