Daniel Onoriu va fi externat, după 3 luni la Terapie Intensivă: "Trăim o minune"

 Dumba Gabriela
.

Daniel Onoriu va fi externat, după aproape trei luni în care a fost internat la Terapie Intensivă și medicii îi dădeau foarte mici șanse de supraviețuire. Familia pilotului dezvăluie că Onoriu își va face recuperarea într-o clinică privată și toată lumea este optimistă. Apropiații lui Daniel Onoriu spun că acesta cere acasă în fiecare zi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rebeca Onoriu, verișoara lui Daniel Onoriu, spune că pilotul a făcut progrese uimitoare chiar și pentru medici și că va fi externat în curând. După trei luni în care viața lui a atârnat de un fir de ață, Daniel Onoriu și-a revenit și va continua recuperarea într-o clinică privată, potrivit familiei.

daniel-3daniel-3

„Daniel este internat tot la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Ieri i-au scos traheo-stomaceea de la gât și după aproape 3 luni de zile, îi putem auzi vocea perfect!

Tatăl lui este acum la spital în ședință cu medicii pentru că, în doar câteva zile, urmează să-l transfere la o clinică privată de recuperare și atunci se va vedea cât de rapidă va fi evoluția lui!

Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat!”, a povestit Rebeca Onoriu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:'E cooperant, înțelege tot'

Citește și: Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă:'E semn că mintea lui e încă întreagă'

„Daniel cere acasă în fiecare zi!”

Rebeca Onoriu a dezvăluit că Daniel este nerăbdător să se însănătoșească complet.

Pilotul numără zilele până când va ajunge din nou acasă, la familia lui: „Daniel este un pacient răsfățat și gălăgios, cere acasă în fiecare zi! Are pofte, și-a pus mama la treabă.

Este o fericită și îi gătește cu drag. Ieri i-a cerut pește prăjit și orez cu lapte. A venit și ziua mult așteptată, a externării lui Daniel din spital, trăim o minune”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă, dar va fi externat

Daniel Onoriu a trecut prin momente cumplite. Bărbatul a mers să-și facă o operație de micșorare a stomacului, în Turcia, însă situația lui s-a înrăutățit. A ajuns în stare gravă la spital și a fost operat de urgență. Din păcate, pentru o perioadă de 55 de zile, a stat în comă și apropiații se rugau zi și noapte pentru o minune.

În perioada următoare, pilotul de curs urmează să înceapă recuperarea. Va face ședințe de kinetoterapie și i se va schimba și alimentația.

Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați semama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!’, declara mătușa lui Daniel Onoriu, în urmă cu puțin timp.

De ce a fost Daniel Onoriu la un pas de moarte

Daniel Onoriu a ajuns de urgență la spital, în data de 3 decembrie. A fost băgat imediat în operție, întrucât avea o hemoragie internă masivă. Ulterior, a intrat în comă indusă și a reușit să scape abia după 55 de zile.

Familia și cei apropiați s-au rugat zi și noapte și minunea s-a produs. În data de 27 ianuarie, nepotul regretatei Gabi Luncă s-a trezit din comă.

Înainte să intre la Terapie Intensivă, Daniel ne-a zis: să va rugați pentru mine! El venise acasă de la spital pe semnătură, dar i s-a făcut rău! Cu o zi înainte să se trezească din comă, doctorița ne-a zis că el nu va mai fi la fel, că nu mai are șanse.

A fost o minune de la Dumnezeu! Și la mama noastră ne-am rugat la fel, dar iată că la el s-a înfăptuit minunea! Sperăm ca și el să ne împărtășească credința după încercarea asta! Soția lui s-a rugat non-stop pentru el!‘, a declarat Estera Onoriu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton