Daniel Onoriu i-a trimis soției sale o scrisoare din arest: "Nu te mai caut și nu mai insist să ne împăcăm"

.

Daniel Onoriu trece prin momente dificile. Acesta a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Isabela, femeia care i-a fost alături în perioada în care a stat în comă 55 de zile. Neînțelegerile au intervenit între cei doi, iar Isabela a decis să divorțeze de fostul pilot de raliuri. Pentru că situația a degenerat între ei, aceasta se teme pentru viața ei a apelat la ajutorul autorităților. În prezent, Daniel Onoriu se află în arest preventiv pentru 30 de zile și i-a trimis Isabele o scrisoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Daniel Onoriu și Isabela sunt în proces de divorț, iar fostul pilot de raliuri se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Isabela se teme de ceea ce ar putea face fostul ei partener, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție. Daniel a încălcat ordinul impus de lege, iar acum se află în arest.

Se pare că Daniel Onoriu conștientiează întreaga situație, motiv pentru care i-a trimis Isabelei o scrisoare din arest. Acesta susține că își iubește foarte mult fosta parteneră, dar îi promite că nu va mai insista să se împace cu ea.


Citește și: Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție:„A sunat la Poliție’

Citește și:Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

Citește și:Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune.Cine îl înlocuiește

Citește și:Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Doi concurenți vor fi eliminați


Daniel Onoriu i-a trimis soției sale o scrisoare din arest

Daniel Onoriu și Isabela au decis să divorțeze după ani de relație. Isabela consideră că pilotul de raliuri s-a schimbat foarte mult după ce a stat în comă 55 de zile. La scurt timp după despărțire, Isabela a cerut autorităților un ordin de restricție pe numele lui Daniel Onoriu, deoarece se teme pentru viața ei. În urmă cu câteva zile, nepotul lui Gabi Luncă a încălcat ordinul de restricție și a urmărit-o pe fosta parteneră. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și i-a scris încă soției sale o scrisoare din arest.


„Sunt arestat. Gândurile mele le scriu de la Secția 5 Poliție. Sunt asistat de avocații mei și urmează să fiu în fața unui procuror care va decide dacă voi fi arestat sau nu. Isabela mea frumoasă mi-a făcut plângere și a obținut ordin de restricție de a nu mă apropia la 300 de m de ea. Soția mea, iubirea vieții mele, aveam visuri împreună. Urma să facem hotel împreună. Urma să facem copii împreună. Urma să primim milioane de euro (știi tu de unde). Te-am cunoscut pe Facebook, m-am îndrăgostit de tine cumplit de tare încât te-am luat de nevastă a doua zi. Îți aduci aminte de noi? (…)


Azi, am viață, dar am viață degeaba, cum să trăiesc eu fără tine? Ești o femeie curată, o femeie sinceră, care nu a stat niciodată cu mine din interes, iar din acest motiv te iubesc din toată inima mea (…)’, o parte din scrisoarea pe care Daniel Onoriu i-a trimis-o Isabelei, potrivit Gândul.ro.

Danie Onoriu: „Eu nu te mai caut'

Pilotul de raliuri își exprimă dragostea pentru Isabela, iar la finalul scrisorii, acesta pare să se resemneze. Daniel Onoriu i-a spus Isabelei că nu o va mai căuta și nici nu va mai insista să se împace.


„Te-am luat de soție înainte să te cunosc și să te iubesc din toată inima mea. În clipa asta e posibil să fiu arestat. Am emoții mari dar m-am pus în genunchi și m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să fiu liber.Eu nu te mai caut, nu mai inisist să ne împăcăm și te rog să te rogi iar la Dumnezeu să nu fiu arestat, așa cum te-ai rugat și când eram împreună’, i-a scris în încheiere Daniel, soției sale.


Isabela, acuzată că și-a băgat soțul la închisoare

Familia lui Daniel Onoriu este supărată pe întreaga situație, iar Isabela este criticată pentru faptul că și-ar fi băgat soțul la închisoare. Onoriu a fost cel care și-a dorit divorțul, motivând că Isabela nu -și mai îndeplinea obligațiile de soție. Ulterior, acesta s-a răzgândit și a vrut să se împace cu Isabela. Rebeca Onoriu, mătusa lui Daniel o acuză pe Isabela pentru întreaga situație. „Daniel e bine! Dar Isabela mi-a înnebunit nepotul de cap!’.


Daniel Onoriu a postat un mesaj pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a aflat că Isabela a cerut un ordin de restricție.

„Am fost aproape mort în spital la Terapie Intensivă și după ce am ieșit de acolo nu mai eram eu. Așa că i-am cerut divorțul soției mele. După câteva zile, am început să regret.Dar nu voiam să mai fiu cu ea! După a făcut plângere la Poliție, iar eu am în clipa asta interdicție de a mă apropia la 300 de metri de ea. Păi de ce? Sunt violator în serie? ‘, a fost unul dintre ultimele mesajele postate de pilot pe pagina lui de socializare.