Daniel Onoriu, externat astăzi, după 55 de zile la Terapie Intensivă: "Campionul vine acasă!"

 Dumba Gabriela
.

Daniel Onoriu a fost externat astăzi, după ce a petrecut 55 de zile la Terapie Intensivă! Pilotul a fost la un pas de moarte și medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire, dar iată că Daniel Onoriu a demonstrat că există minuni și a reușit să învingă moartea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nepotul cântăreței, pilotul de raliu Daniel Onoriu este externat chiar astăzi, 8 martie, de la clinica privată unde a terminat cu bine recuperarea. Daniel Onoriu a petrecut 55 de zile la Terapie Intensivă, iar medicii nu-i mai dădeau pilotului nici o șansă. Acum, pilotul este așteptat de cei dragi să se întoarcă acasă.

daniel1daniel1

'8 martie e o zi mare pentru noi! Astăzi vine Daniel acasă, s-a însănătoșit. Mergem să-l luăm în câteva ore de la clinică!', a declarat Rebeca Onoriu, mătușa pilotului pentru Click!.

Pilotul nu a rămas cu probleme neurologice, aceasta fiind marea teamă a familiei și a medicilor care i-au salvat viața.

În ultima lună, Daniel Onoriu a făcut recuperare.

Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați semama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!’, a declarat mătușa lui Daniel Onoriu la începutul lui februarie.

Citește și: Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă:'E semn că mintea lui e încă întreagă'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:'E cooperant, înțelege tot'

Citește și: Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, continuă scandalul cu Marina Almășan:’Și-a cerut măcar scuze că l-a acuzat pe nedrept?’

Daniel Onoriu, externat de ziua bunicului său

Pilotul Daniel Onoriu este externat chiar astăzi, 8 martie, dată la care se năștea și bunicul său, marele acordeonist Ion Onoriu, regretatul soț al lui Gabi Luncă.

Astăzi 8 martie, era ziua de naștere a tatălui meu, Ion Onoriu. Voi merge la cimitir să-i duc zambile și frezii, flori care-i placeau lui. Iar, tot pe 8 martie, am aflat că mama are COVID, anul trecut.

În loc să-i iau flori, eu îi luam teste! Și cățelușa mea, Erika, e născută tot pe 8 martie! Nu știu dacă să mă bucur sau să plâng în ziua asta!, a mai declarat Rebeca Onoriu.

De ce a ajuns Daniel Onoriu la Terapie Intensivă

Daniel Onoriu a mers să-și facă o operație de micșorare a stomacului, în Turcia, însă situația lui s-a înrăutățit. A ajuns în stare gravă la spital, pe 3 decembrie 2021 și a fost operat de urgență. Din păcate, pentru o perioadă de 55 de zile, a stat în comă și apropiații se rugau zi și noapte pentru o minune.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.

Familia și cei apropiați s-au rugat zi și noapte și minunea s-a produs. În data de 27 ianuarie, nepotul regretatei Gabi Luncă s-a trezit din comă.

Înainte să intre la Terapie Intensivă, Daniel ne-a zis: să va rugați pentru mine! El venise acasă de la spital pe semnătură, dar i s-a făcut rău! Cu o zi înainte să se trezească din comă, doctorița ne-a zis că el nu va mai fi la fel, că nu mai are șanse.

A fost o minune de la Dumnezeu! Și la mama noastră ne-am rugat la fel, dar iată că la el s-a înfăptuit minunea! Sperăm ca și el să ne împărtășească credința după încercarea asta! Soția lui s-a rugat non-stop pentru el!‘, declara Estera Onoriu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton