Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa: „O să-mi fac o iubită care să mă merite”

.

Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează de soția sa. Pe rețelele de socializare, pilotul de raliuri a anunțat că urmează să depună actele de divorț. Acesta a explicat că a fost părăsit de soția sa și că își va căuta o parteneră care să îl „merite'. Un anunț similar a mai fost făcut în urmă cu puțin timp, însă, ulterior, Daniel Onoriu a susținut că a fost vorba de o strategie de promovare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La sfârșitul lunii august, Daniel Onoriu a anunțat pe rețelele de socializare că divorțează de Isabela, pe motiv că nu este apreciat și că relația s-a răcit. Ulterior, pilotul a făcut o nouă postare în care a susținut că a făcut totul pentru a atrage atenția și pentru a avea un capital de imagine și mai mare. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat, tot pe Facebook, că urmează să divorțeze de Isabela și că ar fi fost părăsit. Iată ce a susținut pilotul!

Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează de soția sa. Pilotul a susținut că Isabela l-ar fi părăsit și că nu mai crede în instituția căsătoriei. Mai mult, acesta i-a făcut deja câteva promisiuni unei potențiale partenere.


Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Daniel Onoriu și soția lui, Isabela:'S-a urcat în mașină și am leșinat'

Citește și: Cum se simte Daniel Onoriu după ce a fost în comă 55 de zile:'Are probleme cu mersul'

Citește și: Dani Mocanu a fost amendat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. Tatăl manelistului:„Mereu vin la mine diferite mașini’

Citește și: Maestrul bucătar Gheorghe Vatafu a murit la 82 de ani.A participat la Chefi la Cuțite, sezonul trecut


 Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează de soția sa

Pe rețele de socializare, pilotul de raliuri a postat un mesaj tulburător. Acesta a susținut că a fost părăsit de soția sa, care nu l-ar mai fi iubit și nu și-ar fi dorit să devină mamă. Mai mult, Isabela nu i-ar susține pasiunea.

„Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar’, a scris Daniel Onoriu.


„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Daniel Onoriu și-a încheiat mesajul susținând că nu crede că se va mai căsători. Mai mult, acesta a explicat că își va căuta o parteneră care să îl merite și să îl iubească. Pilotul a ținut să-i transmită un mesaj și Isabelei.

„Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită’, a mai scris Daniel Onoriu.


A vrut să divorțeze, dar s-a răzgândit

La sfârșitul lunii august, Daniel Onoriu a postat un alt mesaj în care anunța divorțul, invocând motivele menționate mai sus. Ulterior, acesta a revenit cu o nouă postare, susținând că a fost vorba doar despre o strategie de promovare a sponsorilor săi.


„Am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu. Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă’, a mai spus Daniel Onoriu, conform Spynews.