Dani Oțil, replică ironică la adresa lui Alex Velea, în direct, la Neatza: „Nu se vede de...”

.

Dani Oțil a avut o replică ironică la adresa lui Alex Velea, în direct, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Soțul Gabrielei Prisăcariu i-a lăsat mască pe toți prin comentariul său, după ce a ascultat o melodie cântată de artist și de partenera lui de viață, Antonia. Gluma făcută de prezentatorul de la Antena 1 a fost interpretată de mulți ca fiind o ironie. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Dani Oțil a avut o replică, pe care mulți o găsesc ca fiind ironică, la adresa lui Alex Velea. Totul s-a petrecut astăzi, 15 iulie 2022, chiar în direct, în timpul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Prezentatorul TV a făcut un comentariu surprinzător în ceea ce-l privește pe cântăreț, după ce a ascultat o melodie interpretată de el și de Antonia.

‘Neatza cu Răzvan și Dani e una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. De luni până vineri, matinalii Dani Oțil și Răzvan Simion le aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, mai ales prin glumele lor inconfundabile. Vineri, 15 iulie, soțul Gabrielei Prisăcariu a făcut un comentariu la adresa lui Alex Velea, replica lui fiind considerată ironică de unii.


Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul’

Citește și: Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct:„Asta apropo la prietenii ăia turnători’. Reacția prezentatorului

Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':'Nu este ușor'

Citește și: Două femei s-au căsătorit legal, în premieră, în România:„N-ar avea de ce să fie probleme’


Dani Oțil, replică ironică la adresa lui Alex Velea, în direct, la Neatza

Astăzi, emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani a început cu o melodie cântată de Antonia și iubitul ei, Alex Velea. Atunci când unul dintre colegii de platou a fost curios să afle cine cântă, Dani Oțil a avut o reacție neașteptată. Imediat după ce au ascultat refrenul piesei, el și Răzvan Siimion au comentat asupra ei, iar soțul Gabrielei Prisăcariu a avut o replică surprinzătoare.


După ce s-a aflat că piesa e cântată de Antonia și Alex Velea, Dani Oțil a spus câteva cuvinte surprinzătoare la adresa artistului. Unii telespectatori le-au interpretat ca fiind o ironie către cântăreț și că ar fi dat de înțeles că vocea lui nu se compară cu cea a Antoniei, scrie Spynews.

„Nu se vede Alex de Antonia, Antonia este importantă, e clar că ea e cea mai tare’, a spus Dani Oțil la ‘Neatza cu Răzvan și Dani.


Dani Oțil, detalii neștiute despre relația cu fratele lui

În urmă cu câteva zile, în familia lui Dani Oțil a fost mare sărbătoare. Fratele prezentatorului TV, Dorin, și-a sărbătorit ziua de naștere. Bărbatul e cu patru ani mai mare decât matinalul de la Antena 1 și a avut un rol important în adolescența lui. Soțul Gabrielei Prisăcariu a povestit că el l-a ajutat să nu mai fumeze.

„Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată „La mulți ani!' lui frate-miu pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor’, a povestit Dani Oțil, la Antena 1.


În prezent, Dani Oțil și fratele lui, Dorin, se înțeleg foarte bine, însă, potrivit spuselor vedetei, în copilărie lucrurile nu stăteau deloc așa.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…)

Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!’, a mai explicat vedeta.

Sursă foto: Facebook, Instagram