Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături. Ce a pățit prezentatorul TV: „Se ajunge la un divorț”

.

Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil obișnuiește să povestească episoade din viața sa personală. Recent, aceasta a vorbit despre o întâmplare din timpul unei sesiuni de shopping, care a stârnit amuzamentul telespectatorilor și al colegilor săi de platou. Iată ce i s-a întâmplat prezentatorului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Prezentatorul este cunoscut de o țară întreagă datorită emisiunii „Neatza cu Răzvan Și Dani’, pe care o moderează încă din anul 2008. Dani Oțil s-a remarcat prin umorul său și prin replicile sarcastice pe care le-a oferit invitaților de-a lungul timpului. Acesta nu a ezitat să povestească, cu sinceritate, diferite momente din viața sa. Dani Oțil și colegul său de platou, Răzvan Simion, fac echipă bună la capitolul sarcasm și simțul umorului, iar, deseori, își adresează mesaje ironice, menite să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste un deceniu și stârnesc, de fiecare dată, râsete în platoul emisiunii difuzate pe Antena 1.


În ultima ediție a matinalului, Dani Oțil a povestit un moment stânjenitor la cumpărături. Iată ce declarații a făcut prezentatorul!

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil:„Nici nu se uită la emisiune’

Citește și: Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor:„Nu îmi place treaba asta’


Citește și: Televiziunea care dispare din România. CNA:'Cele mai multe plângeri…'

Citește și: Proaspăt însurat a treia oară, Pepe i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu: „E cea mai mare greșeală din viața mea'

Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături

Colegul lui Răzvan Simion a povestit un episod amuzant. Plecat să cumpere câteva lucruri necesare în casă, Dani Oțil a realizat că nu are o monedă de 50 de ani pentru a lua un cărucior. Momentul a stârnit amuzamentul unui cerșetor aflat în apropiere.


„Să vedeți ce-am pățit zilele trecute. Mi-a adus vecina roșii, a zis că sunt naturale, bio, deși aveam roșii în frigider, le-am ales pe alea. Și am zis: „Știi ce ar merge cu roșiile?’. Ar merge d-aia de oaie tare, învechit. Și a zis soția că ar merge și dacă mă duc să iau și pâine. Și a strigat soția: „Dar dacă tot te duci ia și un salam’. Dar a mai zis să iau apă.

Am luat mașina soției, că eu n-am mașină, eu sunt cu scuterul. Am plecat cu mașina, mi-am dat seama că nu pot căra toate lucrurile astea cu mâna, m-am dus să iau un coș, și când să-l iau mi-am dat seama că nu am 50 de bani, a râs de mine cerșetorul de la coș, că el avea 50 de ani, și eu nu aveam. Am început să trag de alea… a râs ăla de mine. Mi-am complicat viața foarte mult de la niște roșii. Dacă aveți roșii nu le faceți cadou, că nu știi cum se ajunge la un divorț‘, a declarat Dani Oțil, potrivit spynews.ro.


Cum a reacționat soția lui Dani Oțil

În încheiere, Dani Oțil a spus că soția sa, Gabriela Prisăcariu, a fost deranjată de întârzierea acestuia. Pentru că nu a putut lua căruciorul de cumpărături, prezentatorul a fost plecat mai mult timp de acasă decât preconizase.


În luna mai a anului trecut, cei doi au devenit soț și soție și au împreună un băiețel. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut prin prisma profesiei și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

În ciuda diferenței de vârstă de 12 ani, aceștia și-au construit o familie superbă și se bucură de momentele alături de fiul lor, Tiego. În luna octombrie a anului trecut, cel mic a fost creștinat, iar la eveniment au participat doar rudele și câțiva prieteni apropiați.  

Sursa foto: Instagram