Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină de zeci de mii de euro. Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani: ”Când realizezi că...”

 Calin Maria Bianca
.

Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină de zeci de mii de euro. Gabriela Prisăcariu este sărbătotita zilei de astăzi. Frumoasa soție a prezentatorului TV a împlinit 30 de ani, iar partenerul ei de viață a știu cum să o surprindă până la lacrimi. Blondina nu se aștepta la un asemenea cadou, astfel că a început să plângă imediat cum a văzut ce surpriză uriașă i s-a pregătit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și-a emoționat soția până la lacrimi. A vrut să fie primul care îi face un cadou de ziua ei de naștere. Zis și făcut! Cu câteva ore înainte să împlinească frumoasa vârstă de 30 de ani, prezentatorul TV s-a dus acasă cu un cadou special pentru Gabriela Prisăcariu.

img-2022-11-22t121157.641img-2022-11-22t121157.641

Nu, nu vă gândiți i-a arătat direct mașina pe care i-a cumpărat-o cadou, ci din contră. Într-o altă cutie, a unui brand de lux, a pus o mașină de colecție. Inițial, Gabriela Prisăcariu a început să râdă, crezând că face o glumă sau chiar că aceea mașinuță este cadoul ei. Nu a mai durat mult însă și în interiorul cadoului a descoperit contractul de cumpărare a unei mașini adevărate.

Citește și: Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică:”M-am săturat”

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?'

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:”Nu a mai funcționat și…”

Citește și: Iancu Sterp a vorbit despre noaptea accidentului provocat de Culiță:'Cu intenție s-a urcat la volan…'

Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină de zeci de mii de euro

Dani Oțil a pregătit surpriza pe care urma să i-o facă soției sale cu mult timp înainte, astfel că se aștepta la o astfel de reacție din partea Gabrielei Prisăcariu. Imediat cum a văzut contractul de cumpărare a mașinii adevărate, frumoasa blondină a izbucnit pe loc în lacrimi și s-a dus direct în brațele lui.

”Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Prezentatorul TV, cu umorul la el și de ziua de naștere a Gabrielei Prisăcariu

După ce Gabriela Prisăcariu a sărit la el în brațe plângând, Dani Oțil nu s-a abținut din a face glume. Cu umorul care-l caracterizează oriunde ar fi, prezentatorul TV i-a mărturisit soției sale că i-a luat o mașină de spălat de ziua ei de naștere.

”Am vrut să-ți spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești. Avem una care merge, dar… ți-ai dorit o mașină? E nouă! E ce trebuie. Te așteptai? Cel mai frumos cadou de 30 de ani. Super! Acum avem două mașini de spălat.”, i-a transmis Dani Oțil soției sale.

Răzvan Simion, ironie la adresa lui Dani Oțil

Încă de la primele ore ale dimineții, Gabriela Prisăcariu a primit numeroase mesaje și urări. Totuși, nici Dani Oțil nu a fost mai departe. Multe persoane l-au felicitat pentru gestul frumos și cadoul făcut soției sale, inclusiv bunul său prieten Răzvan Simion, care a făcut haz de necaz.

Amintindu-și faptul că în urmă cu 3 ani, și el i-a cumpărat o mașină Lidiei Buble, Răzvan Simion a precizat că roata se întoarce. Pe atunci, Dani Oțil făcea ironii la adresa lui, iar acum cel care face haz de necaz ese Răzvan Simion.

Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere. Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete… E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. (…) Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…', l-a ironizat Răzvan Simion pe Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton