Dani Oțil este șocat de prețul unui șezlong pe Coasta de Azur: "Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați"

.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, se află într-o vacanță, în doi, în Coasta de Azur. Soția lui Dani Oțil a fost cea care a dezvăluit pe contul ei de Instagram ce destinație au ales pentru escapadă, postând mai multe imagini și videoclipuri de acolo, iar Dani a completat ulterior cu partea financiară. Respectiv, vedeta Antena 1 s-a declarat șocat de prețul cu care se închiriază un șezlong pe Costa de Azur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Dani Oțil se află pe Coasta de Azur și deși nu este un român cu posibilități materiale modeste, a rămas surprins de prețurile de pe Croazetă. Vedeta Antena 1 se află acum în vacanță împreună cu soția lui, Gabriela, fără fiul lor, dar nu sunt dispuși să cheltuie peste măsură, așa că au ales să stea pe nisip, decât să plătească 200 de euro pe zi pentru un șezlong.

Cât costă un șezlong pe Coasta de Azur. Dani Oțil s-a șocat!


Dani Oțil a spus, într-o postare pe Instastory, că un șezlong de pe Coasta de Azur costă 200 de euro, iar la banii ăștia a preferat să stea comod pe un prosop, fără să plătească atât de mult.

„A început vacanța oficial’, a scris și Dani Oțil pe Instastory, însă, în stilul amuzant caracteristic, a ținut să precizeze la unul dintre clipurile postate de soția lui din superbul hotel unde sunt cazați că „Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică’.


‘Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel.

Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit.’, a spus Dani Oțil pe un Instastory.

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 7 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit: „Iubire infinită…’

Citește și: Cine este Lia Bugnar. Totul despre artista care i-a fost iubită lui Anghel Damian timp de 9 ani


Citește și: Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la Untold. Cântăreața și-a iertat soțul după ce a fost surprins la Ioana Popescu în balcon

Dani Oțil a plecat în vacanță fără fiul său

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021, astfel că micul Luca Tiago, băiețelul celor doi, va împlini în curând un an.

Prezentatorul TV a explicat recent în matinalul său de la Antena 1 că de câteva luni încearcă să îi facă lui Luca Tiago pașaport pentru a pleca în vacanță în străinătate.


Din păcate, nici până acum nu a reușit să rezolve problema actelor, motiv pentru care cel mic nu poate merge cu părinții.

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!’, a spus Dani Oțil, potrivit elle.ro.


Într-o altă postare, pe contul său de Instagram, Dani Oțil le-a răspuns celor care l-au criticat pentru că a plecat într-o vacanță luxoasă și fără fiul său, Luca Tiago.

‘După trei zile în vacanță am aflat că:

– unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

– oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

– dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el … . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.


– dacă alegi ieftin … ești sărac.

– dacă alegi scump … ești nenorocit.’, a scris Dani Oțil pe Instagramul său.