Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. Primele declarații ale manelistului: „Sunt nevinovat”

.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. Cântărețul de manele a fost arestat la domiciliu, în timp ce pe numele fratelui acestuia s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta a făcut primele declarații despre incidentul din Pitești, iar Nando a luat toată vina asupra sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. În urmă cu puțin timp, într-o benzinărie din Pitești, a avut loc o bătaie între mai multe persoane. Se pare că în scandal a fost implicat și Dani Mocanu și frații lui. Cântărețul de manele a fost acuzat de tentativă de omor și reținut pentru 24 de ore. Acum, Tribunalul Argeș a hotărât ca bărbatul să fie plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele său va fi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Iată primele declarații ale lui Dani Mocanu despre bătaia din benzinăria din Pitești!


Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie. Manelistul a ținut să mulțumească instanței pentru că a „judecat corect’. Fratele acestuia, Nando, a luat toată vina asupra sa, susținând că este singurul care trebuie să „plătească’ pentru incidentul din Pitești.

Citește și: Dani Mocanu, reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de tentativă de omor.Ce pedeapsă riscă manelistul, după bătaia din benzinărie


Citește și: Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie.Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

Citește și: Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență:'Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România'

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună


Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie

La ieșirea din Tribunl, cântărețul în vârstă de 29 de ani a susținut că este nevinovat, mulțumind instanței pentru decizia luată. Mai mult, aceasta a adăugat că el a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea’, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.


Fratele manelistul a luat toată vina asupra sa

Pe numele lui Nando Mocanu, fratele manelistului, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta a declarat că este singurul vinovat, iar fratele său nu a făcut altceva decât să încerce să-i calmeze pe cei implicați în conflict.

„S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune. Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă’, a susținut Nando Mocanu, potrivit sursei citate.


Bătaie cu bâte într-o benzinărie din Pitești

Săptămâna trecută, frații săi și alți indivizi au luat la bătaie un bărbat. Victima a ajuns în stare gravă la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest context, procurorii au deschis un nou dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Potrivit imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, victima a fost lovită cu pumni și picioare, iar ulterior a fost lăsată să zacă pe asfalt până la venirea autorităților.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Pitești, însă a doua zi de dimineață a plecat, susținând că va merge la București, pentru investigații mai amănunțite.

Sursa foto: Facebook