Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie. Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

 Ifrim Georgiana
.

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie. În urmă cu puțin timp, într-o benzinărie din Pitești, a avut loc o bătaie între mai multe persoane. Se pare că în scandal a fost implicat și Dani Mocanu și frații lui. Cântărețul de manele a fost acuzat de tentativă de omor, iar acum a fost reținut pentru 24 de ore.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, frații săi și alți indivizi au luat la bătaie un bărbat. Victima a ajuns în stare gravă la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest context, procurorii au deschis un nou dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost reținuți pe aeroportul Otopeni din București.

mocanu-1mocanu-1

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie. Nu este prima dată când bărbatul are probleme cu legea. În luna iulie, aceasta a amenințat un bărbat cu cuțitul, într-un club din Târgu Mureș.

Citește și: Ce pedeapsă a primit Dani Mocanu după ce a instigat la ură și violență împotriva femeilor.Sentința e definitivă

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:”E de felicitat”

Citește și: Motivul pentru care Claudia Pavel este o mamă singură:„Niciodată n-am visat la ziua nunții și încă nu visez'

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi:„Este senzațional aici'

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore, după bătaia din benzinărie

Cei doi frați au fost reținuți pe baza unui mandat emis pe numele lor. La întoarcerea din Italia, Dani Mocanu și fratele său au fost așteptați de oamenii legii și au fost duși la audieri. Altercația a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de 18 spre 19 august.

Potrivit imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, victima a fost lovită cu pumni și picioare, iar ulterior a fost lăsată să zacă pe asfalt până la venirea autorităților. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Pitești, însă a doua zi de dimineață a plecat, susținând că va merge la București, pentru investigații mai amănunțite.

La fața locului nu a fost găsită nicio persoană, însă autoritățile au reușit să identifice, ulterior, agresorii. Astfel, în cauză, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Manelistul este cercetat pentru tentativă de omor

După bătaia din benzinărie, Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, potrivit deciziei procurorilor din Argeș.

„În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice', au transmis autoritățile.

Al doilea dosar penal pe vara asta

La sfărșitul lunii iulie, manelistul în vârstă de 29 de ani a fost reținut de oamenii legii după apariția în spațiul public a unui videoclip în care artistul îl amenință pe un tânăr cu cuțitul.

Potrivit imaginilor apărute în spațiul public, incidentul s-ar fi petrecut într-un club din Târgu Mureș. Acolo, manelistul l-ar fi amenințat pe un tânăr cu cuțitul, iar polițiștii s-au autosesizat în ce privește săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursă foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton