Dani Mocanu a fost amendat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. Tatăl manelistului: „Mereu vin la mine diferite mașini”

.

Dani Mocanu a fost amendat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. Recent, cântărețul de manele a primit una dintre cele mai mari amenzi penale acordate în România de o instanță. Totul după scandalul din urmă cu două luni, când acesta l-a amenințat pe un tânăr cu o armă albă într-un club.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După bătaia din benzinărie, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu. Fratele său, Nando, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a luat toată vina asupra sa, susținând că este singurul care trebuie să „plătească pentru incidentul din Pitești. La sfârşitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost ţinta unor percheziţii ale Poliţiei într-un dosar de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce manelistul ar fi ameninţat un bărbat cu un cuţit, într-un club. În urma acestui incident, bărbatul a fost amendat și a primit interdicție în Târgu Mureș.


Dani Mocanu a fost amentat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș. În același timp, tatăl acestuia speră că „justiția își va face treaba’. Mai mult, acesta susține că nu se simte în siguranță și că nu mai are „încredere’ nici să meargă pe stradă.

Citește și: Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii:„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea’


Citește și: Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, după bătaia din benzinărie.Primele declarații ale manelistului: „Sunt nevinovat’

Citește și: Celia și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment:'Ești minunea noastră de la Dumnezeu'

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:'E văzută pe aici'

Dani Mocanu a fost amentat cu 20.000 de euro și a primit interdicție în Târgu Mureș


Cântărețul de manele a fost condamnat să plătească o amendă în valoare de 100.000 de lei, echivalentul a 20.000 de euro. Este una dintre cele mai mari amenzi penale acordate de o instanță din România.

Mai mult, acesta a primit interdicție în Târgu Mureș pe o perioadă de 5 ani, după ce a amenințat un tânăr cu o armă albă într-un club. Totul s-a întâmplat în urmă cu două luni, iar în spațiul public a apărut filmarea cu incidentul.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și a fost efectuată o percheziție domicială.


Ce spune tatăl manelistului despre evenimentele recente

Tatăl lui Dani Mocanu speră ca justiția să-și facă „treaba bine’ și susține că nu se simte în siguranță.

,,Eu am fost la aeroport să-mi iau băieții și i-a oprit acolo direct. Eu vreau să am încredere în justiție să-și facă treaba bine, că au și ei familie, au copii. Să se gândească la problemele vieții la fiecare om. Că dacă faci unui om rău acela vine peste tine și peste familia ta. A fost sub control judiciar după problema din Târgu Mureș, nu avea nicio interdicție să părăsească țara, are ceva cu Târgu Mureș să nu vină în oraș.


Am înțeles că ei aveau o filmare și ăștia au venit peste ei și îi provoacă. Mereu vin la mine diferite mașini care vor să facă ceva. Nu mai am încredere nici să merg pe stradă. Am fetiță, am copii și sunt disperat, faci totul pentru familia ta’, a declarat tatăl lui Dani Mocanu pentru România TV.

Sursa foto: Facebook