Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu: „E alături de mine de câțiva ani buni”

 Miniosu Alexandra
.

Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu. Vedeta a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un alt bărbat, de câțiva ani buni. Ba mai mult, se pare că blondina are planuri mari cu actualul ei partener. Iată ce a declarat despre fostul soț și despre perioada despărțirii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu. Așadar, se pare că a avut puterea să aibă din nou încredere în bărbați, după ce ar fi fost înșelată. Conform spuselor ei, blondina și actualul ei partener de viață sunt împreună de câțiva ani buni. Vedeta a preferat însă să păstreze discreția în privința vieții personale, astfel că vestea a fost o surpriză pentru mulți.

dana-savuica-iubit-1-1dana-savuica-iubit-1-1

Dana Săvuică și fostul ei soț, Răzvan Stanciu, au divorțat în 2015, după 25 de ani de căsnicie. Aceștia au ajuns la despărțire după ce el i-ar fi fost infidel vedetei. În urmă cu câțiva ani, Soarele a răsărit din nou pe strada blondinei, iar aceasta a cunoscut iarăși fiorii dragostei. Astfel, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire, de câțiva ani, alături de actualul ei iubit.

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană:”Nu am voie nici măcar să…”

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY.Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: Alec Baldwin, noi declarații privind ancheta referitoare la moartea Halynei Hutchins:”Oamenii care au bani nu sunt neglijenți”

Citește și: Ce fac Radu și Adelina cu premiul câștigat la Puterea Dragostei, sezonul 4:„Vrem sa luăm o decizie corectă'

Dana Săvuică și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Răzvan Stanciu

Deși o cunoaștem drept o fire deschisă, Dana Săvuică a preferat să păstreze discreția în privința vieții sale personale. Vedeta nu l-a adus până acum pe actualul ei partener în lumina reflectoarelor, astfel că nu multă lume știa că aceasta iubește din nou. Recent, în cadrul unui interviu, ea a fost întrebată cum arată bărbatul care ar putea să o ducă din nou în fața altarului, iar ea l-a indicat pe iubitul său.

„În momentul de față, ca bărbatul care mă așteaptă acasă. Este alături de mine de câțiva ani buni', a declarat Dana Săvuică pentru ego.ro.

Dana Săvuică, despre despărțirea de fostul soț

După ce ea și Răzvan Stanciu s-au despărțit, Dana Săvuică a evitat să mai discute public despre viața ei amoroasă. Acum, fostul fotomodel în vârstă de 52 de ani susține că nu a suferit după divorț și că separarea a fost de comun acord.

„Nu a fost deloc dureros. Am stabilit de comun acord cu fostul soț să fim discreți. Presa a fost blândă cu mine', a mai mărturisit ea.

În prezent, Dana Săvuică se bucură de tot ce-i oferă viața. În ultimii ani, fostul fotomodel a călătorit foarte mult și a cutreierat aproape tot mapamondul.

Nu îi pare rău că a pozat în Playboy

Dana Săvuică a fost prima femeie din România care a apărut în Playboy. Acum, spune ea, dacă ar mai avea 28 de ani și ar primi aceeași propunere, răspunsul ei ar fi tot unul afirmativ. Ar negocia însă mai dur condițiile.

„Sigur că da, doar că aș negocia mai dur condițiile', a precizat vedeta.

Vedeta a povestit că dacă nu ar fi avut acceptul din partea familiei, nu ar fi pozat în Playboy. A făcut asta pentru că și-a dorit să arate că o femeie e frumoasă la orice vârstă și că nu trebuie să aibă complexe. Imediat după ce a pozat în revista pentru adulți, Dana Săvuică a decis să-și încheie cariera din lumea modelling-ului.

„Familia mea a reacționat bine. Nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aveam acceptul lor. Mi-a păsat și nu mi-a păsat de ce a zis societatea. Am vrut să arăt că femeia este frumoasă la orice vârstă și că trebuie să ne debarasăm de complexe.

Pot spune că am făcut-o și pentru ego-ul meu. După apariția în Playboy am terminat cu partea de modelling', a mai marturisit ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton