Dana Săvuică, primele declarații despre iubitul misterios: „Ne știm de vreo 30 de ani, dar...” / Se mărită, din nou, la 50 de ani?

 Dumba Gabriela
.

Dana Săvuică a vorbi, în premieră, la Teo Show, despre bărbatul misterios din viața ei. Acesta este primul său iubit oficial, după divorțul din 2016, care a pus punct celor 25 de ani de căsătorie. Însă, la 50 de ani, Dana consideră că este suficient de matură încât să fi înțeles, după atâta experiență de viață, că trebuie să păstreze pentru ea anumite detalii din viața privată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Suntem într-o relație de câțiva ani buni de zile, dar nu am vorbit despre el pentru că mi s-a părut… una este viața, intimă, dragostea și relația. Sincer, nici nu vrea. Nu e genul care să caute celebritatea, nu e genul acela de bărbat care să devină și el vedetă pe lângă persoana publică cu care a intrat în relație. E un tip cu picioarele pe pământ. E pur și simplu…

Știi ce vorbeam despre ciclul vieții? Cum tindem să facem aceleași greșeli ăn viață, să ne raportăm tot la trecut. Femeile au problema asta…', a spus Dana Săvuică în platoul emisiunii Teo Show.

Dana Săvuică a mărturisit că a stat singură timp de un an de zile, moment în care Teo a întrebat-o dacă nu cumva i-a fost greu ca după o perioadă lungă de singurătate să primească din nou un bărbat în viața ei.

Dana-Săvuică-7-400×500Dana-Săvuică-7-400×500

„Îl cunosc de apropae 30 de ani. Și cum e că noi ne-am cunoscut prima oară când avea, 17 sau 18 ani, când trebuia să dau la facultate. Eram în clasa a 12-a și mergeam la meditații. Și făceam meditații la geografie. Am ajuns la profesoara aceea acasă și am dat nas în nas. Și ne-a plăcut unul de altul, dar eram pre tineri și concentrați pe a intra la faculatte, după acre el a plecat în America și a rămas acolo și știi cum e… fiecare pe drumul lui. Ne-am revăzut după o perioadă și cumva dintr-una în alta s-a închis cercul', a mărturisit Dana Săvuică, potrivit wowbiz.ro.

Întrebată ce părere are despre căsătorie și dacă ar mai avea curaj să meargă la altar, încă o dată, Dana Savuică a recunoscut că nu se vede făcând acest pas, însă viața a învățat-o că niciodată nu este bine să spui nciodată.

Citește și:

Dana Săvuică și-a refăcut viața, după divorț! Cine e iubitul ei misterios: „Sunt la vârsta la care trăiesc așa cum îmi doresc”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton