Dana Marijuana, despre al treilea copil, la 42 de ani: "Mi se va arăta în vis"

.

La aproape un an de la moartea fostului iubit, Dana Marijuana iubește din nou și ar fi fericită dacă ar rămâne însărcinată pentru a treia oară. Artista de 42 de ani are deja două fete ale ei și se ocupă și de cele două fete ale actualului iubit, însă nu ar spune „nu” dacă Dumnezeu i-ar mai trimite încă un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anul trecut, la începutul lunii martie, Dana Marijuana trecea printr-un moment cumplit. Iubitul ei, Daniel Burlacu, cădea de pe o scară și murea fulgerător. Îndurerată până peste poate, artista își striga suferința pe Facebook: ‘Iubirea noastră-i veșnică și pură … suflet mare, bun și minunat, te iubim!’.

La 42 de ani, Dana Marijuana iubește din nou și vrea încă un copil


Dana Marijuana și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, cu care acum visează optimistă spre viitor împreună. Își dorește o nuntă frumoasă și, de ce nu, un bebe.

Dacă vrea Dumnezeu și este dat de la El să fiu mamă, de ce nu? Acum cum o vrea cel de Sus.

Atunci când am rămas cu fetele mele însărcinată mi s-a arătat în vis că voi deveni mamă. Așa cred și acum că o să mi se întâmple.

Momentan avem patru fete, două ale mele și două ale lui. Fetele mele stau cu mine, iar ale lui mai vin în vizită pe la noi. Însă, ușor, ușor poate o să stea la noi mai mult sau, de ce nu, împreună cu noi.


Vedem, luăm lucrurile treptat să ne fie bine și nouă și lor’, a declarat Dana Marijuana pentru Click!.

Citește și: Romanița Iovan și fiul ei au urcat în Munții Apuseni, pentru a-l comemora pe Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: „Preoții vin și slujesc. Noi mergem cu… / FOTO EXCLUSIV

Citește și:Ce relație există în prezent între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și…’


Citește și:Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel

Ce spune Dana Marijuana despre actualul iubit

Dana Marijuana a mai dezvăluit că nu credea că o să trăiască o asemenea poveste de iubire, lângă un bărbat, niciodată în viața sa:

Trec printr-o perioadă foarte bună din viața mea. Am cunoscut fericirea! Mă simt ca o puștoiacă… parcă m-am dus în anii tinereții mele. Este tare frumos ce mi se întâmplă acum.


Copiii mei ce să spună despre tot ce mi se întâmplă? Nimic! Sunt foarte bine, l-au acceptat pe iubitul meu în viața mea și a lor. Asta mă bucură foarte mult că se înțeleg de minune. Amândoi suntem din familii bune, deci ne este bine’, a mai spus artista.

Dana este deja mamă pentru Alesia, de 15 ani, și Iris, de 6 ani.


Dana Marijuana a debutat în 1994, odată cu strofa din Copiii focului’ cântată pentru cei de la B.U.G. Mafia. Apoi, au urmat colaborări cu cele mai mari nume din muzica românească: Loredana Groza, La Familia, Anda Adam. Piesa Cea mai fidelă fată’ a spart, la vremea sa, toate topurile muzicale.

La finalul anilor 90, aceasta a început să creeze bijuterii pentru designeri precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu sau Mihai Albu. Anul trecut, Dana Coteanu a lansat cartea Poveste de cartier’.